NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Nissan Occasions

6.685 occasions gevonden

Nissan occasions zijn auto's van Japanse makelij die over het algemeen bekendstaan om hun uitstekende betrouwbaarheid. Nissan-modellen komen in allerlei variaties; van kleine hatchbacks tot statige sedans en van compacte SUV's tot zeer goed ontwikkelde sportauto's. Nissan is onderdeel van een groep waartoe ook de merken Renault en Mitsubishi behoren en er worden door deze merken vaak auto's gemaakt die veel onderdelen gemeen hebben.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 2.805 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Occasions van Nissan: hoe het begon

De historie van Nissan gaat terug tot aan de beginjaren van de twintigste eeuw. Het merk begon zijn leven onder de naam Datsun. De eerste keer dat de naam Nissan gebruikt werd, was in de vroege jaren dertig. Het merk produceerde al volop auto's voor de Tweede Wereldoorlog. Deze auto's verlieten Japan nog niet, maar in de jaren vijftig kwam daar verandering in. Toen stak Nissan de oceaan over en begon het auto's te exporteren naar Europa en de Verenigde Staten. Dat verliep voorspoedig, want in de jaren zeventig was Nissan de grootste auto-exporteur ter wereld.

Lange lijst Nissan-modellenEen fabrikant met zo'n lange historie heeft natuurlijk een enorme lijst modellen voortgebracht. Zoals gezegd komen Nissan-modellen in allerlei soorten en maten en dat betekent dat er voor menig occasionjager wel een geschikte variant tussen zit. De bekendste en meest verkrijgbare Nissan occasions zijn:  • Nissan Micra - Deze hatchback is al jaren een favoriet voor iedereen die een goedkope, kleine auto zoekt. De Micra heeft een simpele vormgeving met een eenvoudig interieur en beschikt over zeer betrouwbare techniek. Een tweedehands Micra is ook uitstekend geschikt als eerste auto voor mensen met een laag budget.


  • Nissan Juke - Deze compacte SUV is gemaakt als alternatief voor de reguliere hatchbacks. Met zijn hoge instap en fraaie vormgeving is de Juke zeer populair en kan hij veelvuldig gevonden worden als betaalbare occasion.


  • Nissan Qashqai - Nog zo'n enorm populaire auto. Deze SUV is zeer vergelijkbaar met de Renault Captur en biedt voldoende ruimte voor vier volwassenen en de nodige bagage.


  • Nissan Almera - Deze gezinsauto is nog altijd veelvuldig te zien op de weg, wat maar weer eens onderstreept dat Nissan auto's maakt die het gewoon blijven doen. De Almera komt ook in de 'Tino'-variant; dit is een compacte MPV die het goed doet onder jonge gezinnen.


  • Nissan 350Z - Dat Nissan ook sportwagens kan maken, heeft het bewezen met de Nissan 350Z. Een sportief vormgegeven coupé of cabriolet die een capabel onderstel combineert met een berg vermogen.


  • Nissan GT-R - Dat doet de Nissan GT-R nog beter. Dit is een echt raspaardje dat met zeer veel zorg is ontwikkeld. Naast een bak vermogen, krijg je met de GT-R ook heel veel grip. Deze auto's zijn prijzig, maar in het segment zeer geliefd. De uitstekende rijeigenschappen, gecombineerd met de betrouwbaarheid, maken dit tot een zeer capabele sportwagen.
Nissan elektrisch rijden kan ookNissan behoort tot de fabrikanten die er al vroeg bij waren met een volledig elektrische auto. De Nissan Leaf en de Nissan Ariya zijn volledig elektrisch en met name de Leaf maakt als occasion elektrisch rijden erg bereikbaar. Deze auto is ideaal voor stadsritjes en kon daarom ook rekenen op flink wat kopers toen hij net uitkwam. Dit resulteert natuurlijk in een behoorlijk aanbod occasions die kunnen dienen als perfecte optie voor een eerste elektrische auto. De prijs van een tweedehands Leaf is vaak erg vriendelijk, waarmee elektrisch rijden ook voor de krappere beurs bereikbaar wordt.

Nissan kopen betekent veel keusWie een Nissan wil kopen, kan rekenen op heel veel keus. Het merk behoort niet voor niets tot de giganten in de automobielindustrie; een tweedehands Nissan is niet moeilijk te vinden. Het fijne aan dit merk is dat het voor de meeste kopers wel een model heeft. Daar komt bij dat een Nissan vaak een prijs heeft die bijzonder concurrerend is ten opzichte van Europese fabrikanten. Wie bijvoorbeeld een Nissan Micra tegenover zijn Duitse concurrenten zet, zal bijna altijd zien dat de Nissan de goedkoopste optie is. Dat betekent wel dat de Nissan vaak qua interieur en uitrusting wat achterloopt op de concurrentie, maar wie daar minder waarde aan hecht, zal ruim voldoende interessante Nissan-modellen vinden.

Nissan occasions: betrouwbaar en ruim voorhandenHet mag duidelijk zijn: Nissan heeft een merk neergezet dat wereldwijd klanten vindt van betrouwbare auto's die voor allerlei doeleinden inzetbaar zijn. Van een goedkope instapper tot een volwaardige gezinsauto, Nissan heeft het allemaal. Occasions van Nissan zijn in de regel vriendelijk geprijsd, maar wie echt wil gummen, kan ook bij dit merk terecht.

Uitvoeringen