NL aanbod

EU aanbod

Nissan Juke Occasions

674 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 447 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De opvallende verschijning van Nissan Juke occasions

De eerste Nissan Juke occasions zijn tijdens hun introductie in 2010 uniek in hun soort. Het zijn dan de enige auto?s die het midden houden tussen een compacte SUV en een coupé. Ze zijn verkrijgbaar met voorwielaandrijving èn met vierwielaandrijving. Voeg daarbij de futuristische vormgeving met de hoge verlichtingspartijen op de voorkant en dan weet je dat je met deze Nissan niet anoniem opgaat in de massa. Die kans loop je wel met de technisch verwante Nissan Micra en Nissan Note.

De tweede generatie Nissan Juke occasions kent sinds 2019 naast alle technische verbeteringen als gevolg van negen jaar technische ontwikkeling ook een paar structurele verbeteringen. De belangrijkste is de ruimte die beschikbaar is voor achterpassagiers; ze kunnen makkelijker plaatsnemen vanwege de grotere portieren en ze krijgen eenmaal binnen meer ruimte bij hoofd en benen. Ook de bagage gaat makkelijker naar binnen dankzij de grotere achterklep. Technisch leunt de auto zwaar op de Renault Clio en de Renault Captur.

De prijs van een tweedehands Nissan Juke

Wil je een tweedehands Nissan Juke voor de laagst mogelijke prijs? Kijk dan bij de eerste modellen die iets minder dan een vierde kosten van het bedrag dat je voor een nieuwe Juke betaalt. Voor dat geld krijg je een hippe wagen die meer dan een ton heeft gereden, maar technisch nog veel verder moet kunnen komen dan dat. Meestal beschikt ie over een 1.6 liter benzinemotor die goed is voor 94 of 117 PK. Optrekken van 0 naar 100 kilometer per uur kan daarmee in 11 of 12 seconden.

Als je bereid bent een iets hogere prijs te betalen voor je Nissan Juke occasion, kan je gaan voor een exemplaar met een 1.6 DIG-T turbo die maximaal 190 PK levert. Je accelereert er in 8 seconden mee van 0 naar 100 kilometer per uur. De nieuwste generatie Jukes is niet zo snel. De 1.0 liter motor die erin zit heeft meer dan tien seconden nodig om de auto vanuit stilstand op 100 kilometer per uur te krijgen. Daar staat een verbruik tegenover van ongeveer 1 liter benzine voor twintig kilometer. Zo zuinig is een tweedehands Nissan Juke van de eerste generatie bij lange na niet.

Een Nissan Juke occasion kopen

Als je een Nissan Juke occasion gaat kopen, merk je dat het aanbod groot is, maar niet heel erg gevarieerd. Je zit vast aan vijf deuren en de standaardafmetingen. Grotere, kleinere of langere versies bestaan niet. De motoren draaien vrijwel allemaal op benzine. Zwart, grijs en wit zijn de meest voorkomende kleuren. Wil je een Nissan Juke occasion met een automaat? Dat kan wel. Maar let goed op, want slechts een derde deel van het aanbod beschikt daarover.

Als je uit bent op een auto met een opvallende vormgeving, een hoge zit en betrouwbare techniek, kan je heel goed een Nissan Juke occasion kopen. Je zal er een goede auto aan hebben. Voor een ingetogen vormgeving, wat meer luxe, een uitgesproken sportief weggedrag of meer robuustheid kan je eens kijken bij concurrenten als de Audi Q2, de Volkswagen T-Roc, de Honda HR-V of de Peugeot 2008.

Meer Nissan Juke modellen

Bekijk ook Nissan Juke occasions of meer informatie over de Nissan Juke op AutoTrack en Nissan Juke occasions op AutoWereld.