Nissan Navara Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
87 resultaten

Tweedehands Nissan Navara

De Nissan Navara wordt vaker gebruikt als bedrijfswagen, maar wordt ook zeker particulier bestuurd. Deze 4x4 pick-up heeft een bijzonder robuuste uitstraling en komt in meerdere varianten. In feite is het zo dat de complete D40 en D22 generaties van het Japanse merk vallen onder de Nissan Navara. De allereerste Nissan Navara werd gepresenteerd in 1997. De auto werd vernoemd naar de regio waarin deze werd vervaardigd, in het noorden van Spanje. De tweedehands Nissan Navara modellen die in Nederland te vinden zijn via GasPedaal.nl werden gemaakt in Barcelona. Daarom kennen wij deze auto ook wel als de Nissan NP300.

De meest uiteenlopende bouwjaren

De Nissan Navara is een bijzonder populair model van het Japanse merk en hierdoor is de auto nog niet uit productie gehaald. Dit betekent dat je op zoek kan gaan naar een tweedehands Nissan Navara met het bouwjaar 1997 of 1998, maar je kan ook zoeken naar een Nissan Navara occasion uit 2012 of misschien wel 2014. Dit is volledig afhankelijk van je eigen voorkeur. Natuurlijk zijn alle bouwjaren daartussen ook ruim vertegenwoordigd bij GasPedaal.nl. Als tweedehands is deze Nissan zeer populair. In verreweg de meeste gevallen wordt de auto aangekocht voor zakelijk gebruik, maar ook particuliere rijders kunnen zich uitstekend vinden in de robuuste uitstraling van de Pick-up.

Een hele generatie aan ervaring

Nissan is zeker niet nieuw op het gebied van pick-ups en terreinwagens. Sterker nog, de fabrikant is al hard op weg naar het honderdste jubileum van de eerste pick-up die op de markt werd gebracht. Dit was namelijk aan het begin van de jaren dertig in de vorige eeuw. Dit betekent ook dat de Japanners alle nodige ervaring hebben om de pick-ups sterk, hoogwaardig en duurzaam te maken, en dit merk je ook zeker als je in een tweedehands Nissan Navara stapt, ongeacht het bouwjaar.

De laatste generatie

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de Nissan Navara verschenen. Hierdoor is het vrijwel niet mogelijk om echt alle prestaties van alle generaties weer te geven. Laten we ons daarom focussen op de laatste generatie van de tweedehands Nissan Navara. Deze is voorzien van een 2,3 liter twinturbo dieselmotor die een vermogen van 190 pk levert of van een turbo benzinemotor met een vermogen van 160 pk. De auto is beschikbaar als 7-traps automaat of met een 6-versnellingsbak. Het is dus goed om vooral ook aan de motor wat aandacht te besteden bij het maken van een keuze uit de Nissan Navara occasions. Een geduchte concurrent van de Navara is de bekende HiLux van Toyota, die het als tweedehands pickup ook erg goed doet.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.