Occasion Utrecht kopen?

Occasion in Utrecht kopen? Neem dan een kijkje in het aanbod van GasPedaal.nl Op onze website heb je de keuze uit vele verschillende soorten auto's van alle denkbare merken. Bekijk alle occasions in en rondom Utrecht. Jouw tweedehands sportwagen, gezinsauto, bedrijfsbus of cabrio scoor je hier!

Zoek occasions in Utrecht

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Samen met je gezin naar het nijntje museum? Comfortabel met je familie op stap doe je in een ruime gezinsauto. Gezellig met vrienden naar een concert in TivoliVredenburg? Met een tweedehands sportwagen maak je pas echt je entree in stijl. Of onderneem je vanuit Hoog Catharijne? Dan is een nette bedrijfswagen onmisbaar. Zo divers als bruisend Utrecht is, zo divers is het aanbod occasions in Utrecht op GasPedaal.nl.

Waarom een occasion in Utrecht kopen?

Een occasion kopen is goedkoper dan een nieuw exemplaar. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. De voornaamste reden hiervan is dat nieuwe auto's duurder in het gebruik zijn. In de eerste 2,5 jaar verliest een nieuwe auto ruim veertig procent van zijn waarde. Daar staat wel tegenover dat je bij een tweedehands auto meer kosten aan onderhoud en reparatie hebt.

Een auto bezitten is super handig, maar kost geld. Houd rekening met de waardevermindering, rentekosten (als je de auto financiert met een lening), verzekering en motorrijtuigenbelasting. Variabele kosten zoals brandstofkosten en kosten van onderhoud, reparaties en banden zijn van tevoren lastiger in te schatten.

Tweedehands auto Utrecht kopen. Hoe doe je dat?

Op GasPedaal.nl is het door de vele zoekfilters makkelijk om ons autoaanbod te doorzoeken. Geef op onze website eenvoudig aan wat voor soort occasion Utrecht je precies zoekt. Ga jij voor een compacte stadsauto, ruime stationwagon, cabrio of nette bedrijfswagen? Daarnaast kun je zoeken op kilometerstand, bouwjaar, prijsklasse, brandstof (diesel, benzine, elektrisch, hybride, gas) en natuurlijk op een handgeschakelde occasion of tweedehands automaat. Een tweedehands auto in Utrecht vinden is via GasPedaal.nl dus niet zo ingewikkeld.

Tijd voor een proefrit: check it out!

Je hebt een occasion gevonden die je aanspreekt: tijd voor een proefrit! Maak de testrit zonder de verkoper erbij. Zo kun je in alle vrijheid en rust de auto bekijken en uitproberen. Maak de testrit overdag. Bij daglicht ben je beter in staat om eventuele gebreken (krasjes bijvoorbeeld of deukjes) te ontdekken. Zet de radio even uit, zodat je mogelijke rare geluidjes goed hoort. Rijd door de bebouwde kom en over de snelweg. Houdt de auto zich goed bij hogere snelheden? En hoe reageert ‘ie als je een paar drempels in de stad meepakt? Probeer de technische hoogstandjes uit. Werkt de routebegeleiding naar behoren? Gaan alle ramen open en dicht? En ook handig in die smalle parkeergarage bij Hoog Catharijne: werken de parkeersensoren zoals ze zouden moeten werken?

Zoek occasions in Utrecht

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Almere
Amersfoort
Amsterdam
Breukelen
Maarssen
Mijdrecht
Montfoort
Veenendaal