NL aanbod

EU aanbod

Nissan Cube Occasions

10 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Nissan Cube

Het is duidelijk hoe de Nissan Cube aan de naam gekomen is. Dit zie je ook direct als je via GasPedaal.nl even zoekt naar de Nissan Cube occasions. Alle hoeken in het design zijn door de Japanners afgerond, en toch lijkt deze auto een beetje vierkant te zijn. Japanners omschrijven hun modellen graag op een grappige manier. Wanneer we kijken naar de omschrijving van de fabrikant als het gaat om de Nissan Cube, dan zien we dat de voorkant van de auto een bulldog moet voorstellen die een zonnebril draagt. De ruiten moeten dan weer de indruk van fotolijstjes geven. Daarnaast zijn er nog wat interessante zaken te zien in het design van de tweedehands Nissan Cube. De A-stijlen zijn bijvoorbeeld aan de brede kant, waardoor het zicht wat verminderd is. Aan de andere kant is de auto wel weer ruimtelijker gemaakt door toevoeging van het panorama-dak.

Veel ruimte in de Nissan Cube

De gebruikte Nissan Cube biedt zeker veel ruimte. Voorin heb je geen problemen wanneer je wat langer bent, maar ook achterin is er meer dan voldoende ruimte voor volwassenen om comfortabel te kunnen zitten. De Japanse fabrikant heeft zelfs extra aandacht aan het comfort van de passagiers achterin besteed, want de achterbank is verhoogd, waardoor ook de mensen achterin goed door het voorraam kunnen kijken. De tweedehands Nissan Cube heeft daarnaast ook veel opbergruimten in het interieur, dat overigens bijna volledig is gemaakt uit hard plastic.

Een goede motor voor het model

De tweedehands Nissan Cube is voorzien van een 1,6l motor die een vermogen levert van 110 pk. De auto is voorzien van kunstmatige bekrachtiging die vergelijkbaar is met die van de tweedehands Renault Mégane en de gebruikte Renault Clio. Er hoeft dan ook niet lang nagedacht te worden over waar de bekrachtiging vandaan komt. De Cube heeft een maximale snelheid van 175 km/u en neemt 11,3 seconden de tijd om van 0 naar 100 km/u te sprinten. De tweedehands Nissan Cube staat overigens bekend om het goed hoorbare brommen van de auto, zeker bij hogere toeren. Bij een stabiele snelheid in de juiste versnelling is dit bijna niet meer dan gemiddeld.

Populair bij de oudere generatie

De tweedehands Nissan Cube wordt vooral gezien als auto voor ouderen. Dit heeft met meerdere factoren te maken. De Japanse fabrikant heeft de auto gemaakt voor de jongere generatie die wil opvallen, maar de jongere generatie blijkt niet zo te houden van vierkante auto?s. Ouderen zien er wel iets in. Daarnaast is het ook zo dat de tweedehands Nissan Cube vaak nog war prijzig is.