NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Nissan X Trail Occasions

291 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 310 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De ruimte van een Nissan X-trail

Een Nissan X-Trail occasion is de ruimste SUV die je van Nissan kan kopen. In dat opzicht is het de grote broer van de Nissan Qashqai en de Nissan Juke. Wat deze drie modellen delen is een reputatie van betrouwbaarheid en een robuuste bouw. De X-trail onderscheidt zich van de andere twee met extra ruimte die als optie zelfs een derde rij zitplaatsen op kan leveren. Dat is ideaal voor grote gezinnen en voor inzet bij kinderfeestjes.Nissan X-Trail occasions sturen licht en veren stug. Met name de oude types hellen licht over in de bochten en geven daardoor in combinatie met de hoge zitpositie tijdens het rijden het gevoel van een echte ouderwetse terreinwagen. De eerste twee generaties met de bouwjaren 2001 tot en met 2014 versterken die beleving met hun stoere rechtlijnige vormgeving. De nieuwere exemplaren lijken met hun rondingen meer op een moderne SUV voor het hele gezin. Het interieur draagt daaraan bij met meer eigentijdse elektronische ondersteuning.Een tweedehands Nissan X-Trail kopen

Er is voldoende keus voor wie een tweedehands Nissan X-Trail wil kopen. Het aanbod is groot en daarbinnen bestaan tal van mogelijkheden. Dat dan wel binnen de restricties die Nissan de X-Trail oplegt. Zo vind je (nog) geen elektrisch aangedreven versie en ook geen andere modellen dan die met vijf deuren. Maar je kan wel kiezen tussen een kleine hoeveelheid X-trails met dieselaandrijving en ongeveer vijf keer zoveel wagens met een benzinemotor. De verhouding tussen automaten en handgeschakelde versnellingsbakken is ongeveer één staat tot twee.Het wordt complex als je een zo goed als nieuwe Nissan X-Trail occasion met vierwielaandrijving en benzinemotor wilt kopen. Vierwielaandrijving is namelijk sinds 2014 alleen leverbaar met dieselmotor. De allereerste modellen met de bouwjaren 2001 tot en met 2003 kennen helemaal overigens geen vierwielaandrijving. Modellen uit 2004 tot en met 2014 bieden wat dat betreft de meeste mogelijkheden en die zijn gelukkig ruim voorradig.

De prijs van een Nissan X-Trail occasion

De prijs van een Nissan X-Trail occasion kan heel aangenaam zijn. Ondanks het betrouwbare karakter van Nissan verliezen X-Trails namelijk vergeleken met andere merken na een nieuwe aanschaf relatief snel hun waarde. Dat is vooral prettig voor mensen die er tweedehands één kopen. Voor kopers van nieuwe grote SUV's kan het daarentegen een reden zijn om een concurrerend model als de Volkswagen Tiguan of de Volvo XC60 te kopen.De laagste prijs betaal je voor een tweedehands Nissan X-trail van de eerste generatie met dieselmotor en een hoge kilometerstand. Die hoeft maar een tiende deel te kosten van het bedrag dat je voor een bijna nieuw model neerlegt. Voor dat extra geld heb je dan wel een zuinige 1.3 liter motor die 130 PK kan leveren en de wagen in 10,5 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur brengt. De oude diesel heeft daar 3,5 seconden langer voor nodig.