NL aanbod

EU aanbod

Nissan Ariya Occasions

103 occasions gevonden

De Nissan Ariya is de eerste volledig elektrische SUV van Nissan. Dat niet alleen, de Ariya is pas de tweede EV die het Japanse merk ooit heeft gemaakt. Kenmerkend voor de Ariya is de pakkende, strakke designtaal die menig concurrent omverblaast. De chique vijfzitter onderscheidt zich in het segment met meerdere interessante uitvoeringen, scherpe prijzen en een indrukwekkend trekgewicht. Ontdek op Gaspedaal.nl meer over Nissan Ariya occasions.

Lees meer over Nissan Ariya onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 19 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Ontstaan Nissan Ariya

Het mag geen verrassing heten dat de Nissan Ariya het tot productie heeft weten te schoppen. Na het succes van de Nissan Qashqai en de volledig elektrische Leaf durft de Japanse autofabrikant zich wel te wagen aan haar eerste SUV EV. Het resultaat mag er zijn. Het design van de Ariya is verfrissend en opvallend, maar toch enigszins ingetogen. Daarmee vormt de coupé-SUV een goed offensief voor de concurrentie. De Ariya oogt groot en is dat ook: de koets is 4,60 meter lang en heeft een wielbasis van 2,78 meter, waardoor je binnenin voldoende zitruimte hebt.

Nissan Ariya samenstellen: Advance, Evolve en Performance


Nissan heeft ervoor gezorgd dat het de consument niet aan keuzemogelijkheden ontbreekt met de Ariya. De chique SUV heeft standaard (Advance) een elektromotor op de vooras die goed is voor 218 pk. Dankzij het accupakket van 63 kWh heeft de Advance-uitvoering een actieradius van 360 kilometer. Wie de Ariya Evolve kiest, krijgt 242 pk aan vermogen en een 87 kWh accupakket waarmee liefst 500 kilometer gereden kan worden. De Ariya kan snelladen aan een DC-lader met een maximale laadsnelheid van 130 kW. Aan een normale (AC) laadpaal of wallbox is dit maximaal 7,4 kW.

e-4ORCE vierwielaandrijving


De Nissan Ariya is ook verkrijgbaar met vierwielaandrijving, dankzij een systeem dat e-4ORCE genoemd wordt door de Japanse autofabrikant. Het vermogen van het instapmodel met vierwielaandrijving (e-4ORCE Evolve) bedraagt 279 pk en maakt een acceleratie naar 100 km/u in 6 seconden mogelijk. Deze versie heeft een 87 kWh accupakket en kan tot 460 kilometer ver rijden op één lading. Het topmodel, de Ariya Performance, verdeelt 394 pk over vier wielen en kan tot 400 kilometer afleggen. Het trekgewicht van de Ariya is maximaal 1.500 kilogram. De Evolve en Performance kunnen AC-laden tot 22 kW.

Nissan Ariya occasions


Als je een Nissan Ariya occasion wilt kopen, is het handig om te weten dat de basisuitrusting al zeer degelijk is. Standaard heeft de Ariya aerodynamische 18? wielkappen, keyless entry, een elektrisch bedienbare achterklep, parkeersensoren en een 'Intelligent Around View Monitor' waarmee je met camera?s rondom de auto kunt kijken. Ook verwarmbare voorstoelen en stuurverwarming zitten er altijd op. Vanaf de Evolve-uitvoering zijn Nissan Ariya occasions uitgerust met een glazen panoramadak. Daarbij heb je de keuze uit een handvol kleuren, waaronder een aantal two-tone opties waarbij het dak altijd zwart is.

Prijs Nissan Ariya occasions


De Nissan Ariya mag dan pas in 2021 op de markt zijn gekomen, het blijkt een vrij populair model te zijn ? ook wat betreft occasions. Wie het aanbod bekijkt zal een groot aantal tweedehands exemplaren van de Nissan Ariya vinden. Het merendeel van deze occasions is uitgerust met het grotere 87 kWh accupakket, waarmee tot maximaal 500 kilometer gereden kan worden. De prijs van Nissan Ariya occasions is vergelijkbaar met rivaliserende elektrische auto?s zoals de Skoda Enyaq en de Ford Mustang Mach-E.