Nissan Patrol Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
50 resultaten

Tweedehands Nissan Patrol

De Nissan Patrol behoort tot de modellen van het Japanse merk die al heel erg lang in productie blijven. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de populariteit van de auto. Deze terreinwagen is te vinden vanaf bouwjaar 1951. In dat jaar kwam de allereerste Nissan Patrol op de markt. Tegenwoordig wordt de Nissan Patrol nog steeds geproduceerd. Dit betekent dat je bij GasPedaal.nl tweedehands Nissan Patrols kunt vinden met de meest uiteenlopende bouwjaren. Deze terreinwagen is vooral erg populair om het feit dat deze tot wel 3500 kilo mag trekken. Hiervoor is wel rijbewijs BE nodig. Daarnaast heeft de auto natuurlijk een fantastisch robuuste uitstraling, zoals dat ook hoort bij een echte terreinwagen.

Verschillende motoruitvoeringen

Natuurlijk werden er in de jaren vijftig van de vorige eeuw andere motoren gebruikt dan dat er nu in de Nissan Patrol modellen worden gebruikt. Als je kiest voor een tweedehands Nissan Patrol van relatief jonge leeftijd, dan ga je voor een uitvoering met een 2.9 6-cilinder motor. We hebben het dan over een turbodiesel die voldoende power levert om, wanneer nodig, de zwaarste lading makkelijk mee te nemen. Deze heeft ook bij een laag toerental al voldoende koppel en vermogen om een lading te trekken, al worden de maximale prestaties natuurlijk bij een wat hoger toerental (1600 toeren) geleverd. Ook handig is de vierwielaandrijving die ingeschakeld kan worden, zoals we dit ook zien bij de tweedehands Nissan Pathfinder. De versnellingen zijn relatief kort, zeker de eerste versnelling, wat ervoor zorgt dat de gebruikte Nissan Patrol ook bij zware belasting makkelijk optrekt.

Een wat verouderd interieur

Het interieur is natuurlijk ook niet hetzelfde gebleven door al die jaren heen, maar het valt wel op dat het interieur toch wel een beetje verouderd is. Nissan staat bekend om de liefde voor plastic als het om het interieur van de auto’s gaat, en dit is ook zeker heel duidelijk te zien aan het interieur van de tweedehands Nissan Patrol. Het dashboard is vrij standaard, maar wel extra uitgerust met een meter voor de oliedruk en een meter voor de accuspanning. Ook als het gaat om opbergmogelijkheden schiet de Nissan Patrol voor velen wat tekort. Als je niet veel opbergruimte nodig hebt, dan is een tweedehands Nissan Patrol natuurlijk helemaal geen slechte keuze. Dit is dan ook eerder persoonlijk.

Veel ruimte achterin

De tweedehands Nissan Patrol biedt veel ruimte achterin. Het is heel eenvoudig om de achterbank in delen dubbel te vouwen en vervolgens voorover te kiepen. Nadeel is wel dat hiervoor eerst de hoofdsteunen moeten worden verwijderd.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.