NL aanbod

EU aanbod

Nissan Murano Occasions

15 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Nissan Murano

Als je interesse hebt in het aanschaffen van een wat jongere Nissan, dan zou je via GasPeddaal.nl eens kunnen zoeken naar een tweedehands Nissan Murano. Deze occasions zijn nog relatief jong. De allereerste uit de nieuwe generatie werd namelijk gepresenteerd in 2014. Dit gebeurde op de New York Autoshow. De auto werd een jaar voor de autoshow als conceptauto getoond onder de naam Nissan Renosance. Veel mensen waren bang dat de uiteindelijke versie niet zo strak en gewaagd zou zijn als het concept, maar niets bleek minder waar. De tweedehands Nissan Murano is dan ook vooral erg populair om het gedurfde design.

Een gewaagd design en interieur

De tweedehands Nissan Murano is erg geliefd om het unieke design. Deze auto van de Japanse fabrikant valt op door de gedurfde grille, door de geglooide zijflanken en de bijzonder scherpe lijnen. Het is een auto die zeker past bij de moderne stijl waar we op dit moment sterk mee te maken hebben, ook nog op de nieuwmarkt. De fabrikant heeft ook zeker alles uit de kast gehaald om het interieur minstens even uniek en gewaagd te maken. Het interieur is van leder en heeft knoppen, hendels en lijsten van aluminium. Hiermee wil Nissan laten zien dat de Nissan Murano zeker kan worden ingeschaald bij de premium auto?s van de fabrikant.

Eerdere generatie

De laatste generatie van de Nissan Murano werd gepresenteerd in 2014, zoals we eerder aan hebben gegeven. Helaas is het zo dat we zeker niet al direct van deze auto konden gaan genieten, want in eerste instantie werd de auto uitsluitend aan Amerika geleverd. Daarnaast is het zo dat we het hier alleen hebben over de laatste generatie, maar er is nog een generatie van de Nissan Murano. Deze is wat minder geliefd, maar zeker niet onaantrekkelijk. Deze generatie kan je vinden als je via GasPedaal.nl eens zoekt naar een tweedehands Nissan Murano uit bijvoorbeeld bouwjaar 2005.

Uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar van de tweedehands Nissan Murano. De crossover is voorzien van verschillende motoren. De sterkste motor levert een vermogen van 260 pk en is een 3,5 liter V6. Er zijn handgeschakelde modellen en automaten beschikbaar. Tot slot zijn er zowel vierwiel- als voorwiel aangedreven uitvoeringen. Kortom, als je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar een mooie en goede tweedehands Nissan Murano, dan heb je meer dan voldoende om uit te kiezen, ook zeker als het om de uitrusting gaat. Veel concurrentie is er niet voor de Murano, voor soortgelijke occasions kun je kijken naar een tweedehands Nissan Pathfinder of een gebruikte Toyota.