NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi A 6 Occasions

1.414 occasions gevonden

Een Audi A6 occasion loopt niet te koop met zijn kwaliteiten. Nergens zie je opvallende teksten, naamplaatjes of schreeuwende stijlelementen. Het is al meerdere decennia een ruime auto, degelijk gebouwd en ingetogen vormgegeven. Kijk je met de kennis van nu goed naar een Audi 100 uit de jaren 70, dan zie je daar al de karaktertrekken in van de A6 zoals die sinds 1994 bestaat. Daaruit blijkt dat de vraag naar technisch geavanceerde ruime kwaliteitsauto's van alle tijden is en dat Audi al jaren uitstekend in staat is om op die behoefte in te spelen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 6.838 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Een Audi A6 occasion blinkt uit in techniek en design

Bovenstaande wil zeker niet zeggen dat alle Audi A6 occasions hetzelfde zijn. Integendeel! Ze delen allemaal hun technisch vernuft en ingetogen vormgeving, maar verschillen in de wijze waarop dit tot uiting komt. Er zijn weinig modellen die zoveel verschillende rijbelevingen bieden als de A6. De nieuwste modellen laten zich naar iedere individuele behoefte configureren tot het onderstel en de stoelen toe. Daarnaast biedt het omvangrijke aanbod van minder nieuwe modellen voor bijna iedere liefhebber van ruime auto?s wat wils.

De modellen en prijs van een Audi A6 occasion

Met de prijs van Audi A6 occasion kan je alle kanten op. Sommige kosten evenveel als een appartement, maar je vindt ze ook voor de prijs van een luxe familietent. Om met de eerste te beginnen; Een Audi RS6 Avant 4.0 TFSI Performance quattro Pro Line + uit 2018 is een vierwielaangedreven auto van bijna vijf meter lengte die binnen vier seconden van 0 naar 100 kilometer per uur kan optrekken. Onder de motorkap huist een indrukwekkende V8 benzinemotor. Audi A6 occasion modellen als deze bewijzen dat het ingetogen uiterlijk niets zegt over de sportieve prestaties.

Het andere uiterste is een twintig jaar oude viercilinder benzine Audi A6 occasion met een prijs die ongeveer tweehonderd keer zo laag ligt. Hij heeft meer dan 11 seconden nodig om van 0 naar honderd kilometer per uur te accelereren en heeft een paar honderdduizend kilometer op de teller staan. Desondanks is hij onder de juiste omstandigheden prima in staat om nog jarenlang trouwe diensten te bewijzen als ruime gezinswagen.

Een tweedehands Audi A6 kopen

Veruit de meeste modellen van de Audi A6 occasions zijn stationwagons. Ze dragen de naam Avant. Verder heeft een A6 bijna altijd een automatische versnellingsbak. De diesels beslaan minder dan een kwart van het aanbod. Is de keuze toch nog te beperkt om een Audi A6 occasion te kopen? Het aanbod van de iets kleinere Audi A4 is groter. Dat kan niet gezegd worden van de Audi A8. Die is in technisch opzicht vergelijkbaar met de A6, maar in omvang iets groter.

Sommige critici van de tweedehands Audi A6 zijn niet blij met de ietwat gevoelloze besturing en het ingetogen design van deze auto. Geef je de voorkeur aan een geprononceerder ontwerp of aan meer dynamische rijeigenschappen? Kijk dan vooral ook eens bij de concurrenten van de A6: De Mercedes-Benz E-klasse, De BMW 5-serie en de Volvo V90. Dat zijn stuk voor stuk meer uitgesproken auto?s, zowel wat betreft hun rijeigenschappen als in de designkeuzes.