Skoda Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
9073 resultaten

Tweedehands Skoda

Skoda is oorspronkelijk Oostenrijks-Hongaars, maar tegenwoordig een Tsjechisch merk. Sinds 1991 maakt het deel uit van de Volkswagen Groep waartoe verder onder meer Audi en Seat behoren. Skoda's van voor het Volkswagen-tijdperk waren gebaseerd op een verouderd concept met de motor achterin en achterwielaandrijving. Modellen van vlak voor de jaren negentig zijn de Skoda 105, 120, 130 en de 136 Rapid Coupé.

Beter design en hogere kwaliteit

Met de op de Volkswagen Polo gebaseerde Felicia (1995-2001) begon Skoda nog wat onwennig onder de vleugels van Volkswagen, maar vanaf het tijdperk van zijn opvolger, de Fabia (vanaf 2000) ging het merk zowel op het gebied van design als in kwaliteit rap vooruit.

Breed modellenaanbod

Tegenwoordig heeft Skoda een breed modellenaanbod waarvan de auto's op elk vlak met gemak kunnen wedijveren met de andere merken van het moederconcern. Hoogstens op het gebied van materiaalgebruik en uitrusting blijven ze iets achter. Zo is de stadsauto Citigo technisch zelfs identiek aan zijn tweelingbroer, de Volkswagen Up!. De Rapid kan wedijveren met de Volkswagen Jetta en de Octavia en de Superb leggen de Volkswagen Passat het vuur na aan de schenen. De Roomster is een midi MPV en de Yeti een compacte SUV.

Skoda

De populariteit van nieuwe modellen als Fabia, Octavia en Superb heeft er ook voor gezorgd dat Skoda occasions gewilder zijn dan ooit. Wie op zoek is naar een tweedehands Skoda zit op Gaspedaal.nl goed. Hier vind je een ruim en wisselend aanbod van alle moderne Skoda's.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.