NL aanbod

EU aanbod

Nissan Pathfinder Occasions

8 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Ontdek de zee aan ruimte in de tweedehands Nissan Pathfinder

De Nissan Pathfinder modellen van het Japanse bedrijf Nissan werd in 1986 gepresenteerd. Vanaf 2005 tot en met 2014 werd dit model in Nederland nieuw aangeboden. Nissan introduceerde hier de derde generatie. Een Nissan Pathfinder kopen doe je op GasPedaal.nl. Hier vind je een ruim aanbod van verschillende websites bij elkaar, inclusief alle bijbehorende Nissan Pathfinder prijzen.
In vergelijking met andere SUV's beschikt een tweedehands Nissan Pathfinder over een zee aan ruimte. Deze 4x4 Nissan Pathfinder occasion kan dan ook prima de concurrentie met een ruime auto als de BMW X5 aan. Naast de kofferruimte van 515 liter is er extra bergruimte in allerlei handige vakken en schappen. Door alle zitrijen in te klappen, vergroot je de laadruimte tot 2.091 liter. Vanaf de middenklassevariant van de Nissan Pathfinder modellen kun je de derde rij stoelen uit de laadvloer omhoog klappen, waarmee je deze vijfzitter verandert in een zevenzitter.

Zijn al deze zitplaatsen in gebruik, dan is er 190 liter bagageruimte. Ook wat betreft de Nissan Pathfinder prijs zijn vergelijkbare auto's zijn de Toyota Land Cruiser, de Chevrolet Captiva en de Mitsubishi Pajero. De nieuwste variant die in de Verenigde Staten op de markt is, biedt tegenwoordig standaard ruimte aan acht personen. Ook kun je voor een zevenzitter gaan, die is uitgerust met een captain's chair. In 2022 zal de vijfde generatie in productie worden genomen.

Onder de motorkap van de occasion Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder kopen in jouw stijl? De eerste Nissan Pathfinder occasions zagen er nogal hoekig uit. De derde generatie had veel rondere vormen. De Nissan Pathfinder occasions zijn met automatische airconditioning, voor-, zij- en hoofdairbags en een radio/cd-speler van alle gemakken voorzien. De benzine-uitvoering heeft daarbovenop nog een regensensor een cd-wisselaar. De Nissan Pathfinder tweedehands is 4,81 meter lang en 1,85 meter breed. Deze Nissan Pathfinder modellen waren verkrijgbaar met een 4.0 liter V6 motor met een vermogen van 268 pk en een 2.5 liter turbodiesel motor met een vermogen van 174 pk.

Ook een 3.0dCi V6 dieselmotor was beschikbaar, met een vermogen van 231 pk. Voor wat betreft de dieselmotoren van deze Nissan Pathfinder occasions kon je kiezen uit een automaat en handschakeling. Er zijn optioneel modellen verkrijgbaar met een automatische vijfversnellingentransmissie. Deze bieden je minder speelruimte dan de handgeschakelde zesversnellingentransmissie. In 2013 introduceerde Nissan voor de Amerikaanse markt een hybride variant met een 2.5 liter turbo benzinemotor gekoppeld aan een 15 kW elektromotor. Dit model van de tweedehands Nissan Pathfinder is nooit in Nederland op de markt gebracht. Daarmee is het aantal Nissan Pathfinder modellen in Nederland altijd beperkt gebleven.