NL aanbod

EU aanbod

Nissan Primastar Occasions

99 occasions gevonden

Nissan Primastar occasions zijn bestelwagens die sinds 2001 op de markt zijn. De Primastar is bedoeld voor zakelijk gebruik en is identiek aan de Renault Trafic en de Opel Vivaro. Al deze modellen staan op hetzelfde platform, maken gebruik van dezelfde motoren en hebben dezelfde afmetingen. Een Nissan Primastar occasion is een ideale auto voor wie elke dag op pad moet en gewoon een betrouwbare bus nodig heeft.

Lees meer over Nissan Primastar onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 7 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Bouwjaren Nissan Primastar

Bestelbussen van een behoorlijk formaat zijn er al tientallen jaren. Bekende modellen zijn de Ford Transit en de Renault Trafic. Laatstgenoemde loopt mee sinds 1980 en toen Renault in 2001 de handen ineen sloeg met Opel en Nissan, kreeg de Trafic meerdere gezichten. Een van die gezichten was getooid met een Nissan-badge en kreeg de naam Primastar. De bouwjaren van de Nissan Primastar waren in eerste instantie tussen 2001 en 2017, maar vanaf 2021 is de naam weer terug. Nissan heeft besloten om de Nissan NV300 weer ?gewoon? als Primastar door het leven te laten gaan.

Afmetingen Nissan Primastar


Bestelbussen horen vooral veel ruimte te bieden en dat is bij een Nissan Primastar occasion dik in orde. Er is onderscheid te maken tussen de L1H1 en de L2H2. De L2H2 is een wat grotere variant van de Primastar, wat vooral terug te vinden is in de grootte van de laadruimte. De laadruimte van dit model bedraagt 5.900 liter, waarmee er weinig is dat er niet in past. Ook de L1H1 is bijzonder ruim, maar wie net even wat extra?s nodig heeft kan voor de grotere variant kiezen.

Nissan Primastar camper


Dergelijke bestelbussen worden vaak voor allerlei doeleinden ingezet. Denk aan een ruime taxi, een klusbus of een camper. Wie op zoek is naar een Nissan Primastar camper zal deze zeker kunnen vinden. De ruime afmetingen, gecombineerd met de betrouwbare techniek, maken deze bus tot een ideaal platform. Welke uitbouw erop zit is natuurlijk afhankelijk van de eerste koper, maar feit blijft dat de Primastar ? net als de Trafic en Vivaro ? een prima basis is voor een lange vakantie.

Nissan Primastar occasion zoeken


Het aanbod Nissan Primastar occasions is bijzonder ruim, wat betekent dat er voor iedereen wel een geschikt model tussen zit. Waar je bij dergelijke bestelbussen altijd goed rekening mee moet houden, is het feit dat ze in het verleden waarschijnlijk erg veel zijn gebruikt en dat er altijd sporen van dat gebruik aanwezig zullen zijn. De techniek die Nissan, Renault en Opel hebben toegepast is bijzonder degelijk, maar het loont altijd de moeite om even goed te kijken of de bus verder nog in goede staat is.

Dieselmotoren Nissan Primastar occasions


Nissan Primastar occasions worden eigenlijk altijd aangedreven met dieselmotoren. Ze zijn wel gemaakt als benzinemodellen, maar wie een bestelbus koopt zal ze vooral vinden met een dieselmotor onder de kap. Je kunt ze vinden als 1.9, 2.0 of 2.5, waarbij de 2.5 de meeste trekkracht heeft en dus ook het rapste onderweg is. Snelheid is echter ondergeschikt bij dergelijke bestelbussen, dus wie vooral ruimte zoekt heeft aan de Primastar sowieso een uitstekend model.