BMW X1 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
456 resultaten

Tweedehands BMW X1

Op de Autosalon in Parijs werd in 2009 eindelijk de langverwachte SUV van BMW geïntroduceerd, de BMW X1. Dit is de vierde uitvoering in de X-serie. De tweedehands BMW X3, de gebruikte BMW X5 en de BMW X6 occasions behoorden al tot deze serie. De BMW X1 occasions worden aangeduid als SUV’s, maar worden ook wel SAV genoemd, Sports Activity Vehicle. De BMW X1 vindt de basis in het touring platform van de 3-serie. Zoals de meeste BMW occasions heeft ook de tweedehands BMW X1 concurrerende modellen van andere merken. De Volkswagen Tiguan occasions, de tweedehands Audi Q3 en de gebruikte Ford Kuga worden gezien als directe concurrenten van de tweedehands BMW X1.

Een gebruikte BMW X1 met 2wd of 4wd

De BMW X1 occasions zijn allemaal voorzien van een motor die eerder al gebruikt werd in de BMW 3-serie. Het gaat dan om de motoren met een maximale inhoud van drie liter. Standaard werd de BMW X1 geleverd met uitsluitend aandrijving van de achterwielen, ook wel bekend als sDrive. Echter, het kan zeker zijn dat je bij GasPedaal.nl BMW X1 occasions tegenkomt met die voorzien zijn van een vierwielaandrijving, ofwel 4wd. Het is namelijk zo dat de BMW X1 optioneel geleverd kon worden met deze aandrijving.

Een aangenaam compacte SUV

Wanneer we de BMW X1 vergelijken met andere tweedehands SUV’s, dan valt toch wel op dat deze SUV wat minder opzichtig is. Het gaat om een compacte SUV die gewoonweg makkelijk is voor de meest uiteenlopende ritten. In tegenstelling tot de meeste terreinwagens is de tweedehands BMW X1 dan ook niet speciaal gemaakt om te rijden op ruig terrein. Er is meer aandacht besteed aan de uitstraling van een SUV dan aan de specifieke capaciteiten van de gemiddelde SUV. Dit heeft vooral ook te maken met het feit dat BMW een aantrekkelijke SUV wilde plaatsen op een markt die onder invloed van de economische crisis stond.

Diverse uitvoeringen van de BMW X1

De BMW X1 werd gemaakt met vier verschillende motoren. De tweedehands 18d mag worden gezien als de kleinste diesel uitvoering onder de BMW X1 occasions. Deze heeft een motor met een prestatievermogen van 143 pk. Ben je op zoek naar een goede benzine uitvoering van de BMW X1? Dan is de BMW X1 xDrive 28i een goede optie. Deze heeft een motor met een vermogen van 258 pk. De 23d is ook nog een mooie optie voor de echte turboliefhebbers.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.