NL aanbod

EU aanbod

Nissan 370 Z Occasions

5 occasions gevonden

Kijk ook eens naar 10 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Nissan 370Z

Al meer dan veertig jaar behoort de Nissan 370Z tot de meest populaire sportieve modellen van het Japanse merk. Ook als gebruikt model is deze auto razend populair, samen met de iets minder sportieve tweedehands Nissan 350Z. De Nissan 370Z is eigenlijk voortgekomen uit een veel eerder uitgebrachte auto van het merk. Deze kan je vinden onder de Nissan 240Z occasions bij GasPedaal.nl. Dit model wordt toch wel gezien als dé legendarische sportauto van de Japanners. Alle auto?s die gemaakt zijn in de Z-serie hebben een vrij gelijke basis, al zijn de prestaties met de jaren natuurlijk wel sterk verbeterd. Alle designs hebben een tijdloos uiterlijk en het is goed te zien dat het allemaal opvolgers van elkaar zijn.

Een krachtige sportcoupé

De tweedehands Nissan 370Z is bijzonder krachtig. De auto is voorzien van een 3,7l V6 motor, voorzien van de zogenaamde VVEL-technologie, ook wel de variabele klep bediening. Hierdoor zijn de reacties van de auto aanzienlijk sneller dan gewoonlijk en is de koppelcurve een stuk ruimer. De tweedehands Nissan 370Z geniet van de vierde generatie 6-cilinder VQ V6 motor waarmee er een vermogen wordt geleverd van 328 pk. Maximaal 7500 toeren zorgen ervoor dat je altijd ook echt het gevoel hebt dat je in een krachtige sportcoupé zit. Dit zorgt er dan ook voor dat de tweedehands auto erg geliefd is.

De tweedehands Nissan 370Z Nismo

Naast de eerst uitgebrachte Nissan 370Z is er ook nog de Nismo uitvoering. Deze levert een nog hoger vermogen, namelijk 344 pk, en is voorzien van meer sportieve details. Zo is deze uitvoering voorzien van Rays velgen. Deze lichtgewicht velgen zijn gemaakt uit gesmeed aluminium. Daarnaast zijn de banden voorzien van meer breedte aan de achterzijde, waardoor de prestaties op de weg verder verbeterd worden. Voor zowel de tweedehands Nissan 370Z als de gebruikte Nissan 370Z Nismo zijn er sterke ophangingscomponenten van licht aluminium gebruikt. Dit houdt de auto licht in gewicht en zorgt voor een responsievere besturing.

Een sportief interieur

Wat je ook direct op zal vallen in de tweedehands Nissan 370Z Nismo is wel het interieur. De auto is voorzien van Recaro sportstoelen. Deze stoelen zijn voorzien van een speciale G-kracht beheersende bescherming aan de zijden. Het stuurwiel is volledig met leder bekleed en heeft de unieke rode details die voor de Nismo kenmerkend zijn. Natuurlijk kan je via GasPedaal.nl op zoek gaan naar een tweedehands Nissan 370Z of een gebruikte Nissan 370Z Nismo uit verschillende bouwjaren.