NL aanbod

EU aanbod

Nissan Evalia Occasions

12 occasions gevonden

Een Nissan Evalia is de personenvariant van de Nissan NV200. Het gaat hier om een Nissan bestelbus die is omgebouwd tot een grote MPV en plaats kan bieden aan zeven personen. Het model is sinds 2011 op de markt en ook zeer ruim te vinden als volledig elektrisch aangedreven occasion, in de vorm van de Nissan e-NV200 Evalia. De elektrische variant is de meest voorkomende variant op de occasionmarkt, zoals is te zien in ons aanbod.

Lees meer over Nissan Evalia onderaan de pagina

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Nissan Evalia: 7-persoons bestelbus

Slechts weinig MPV?s kunnen met recht zeggen dat ze plek hebben voor zeven volwassenen, maar Nissan Evalia occasions kunnen makkelijk zeven mensen meenemen. Dat heeft vooral te maken met het feit dat het in de oorsprong een bestelbus is. Door laadruimte in te ruilen voor extra stoelen, is er al snel genoeg plek voor zeven personen. Nissan Evalia occasions zijn ook erg hoog, wat goed is voor de hoofdruimte en in de bagageruimte genoeg plaats biedt voor een redelijke hoeveelheid koffers. Een volwaardige MPV is het echter niet.

Nissan Evalia occasion ideaal als shuttlebus


Bestelbussen hebben comfort nooit bovenaan het prioriteitenlijstje staan en dat is bij Nissan Evalia occasions niet anders. De bestelbus is nog altijd goed terug te vinden in het model, want van verfijnde vering is geen sprake en het materiaal in het interieur is niet gemaakt om passagiers in stilte en rust te vervoeren. In plaats daarvan is een Nissan Evalia occasion perfect geschikt als bus voor een shuttle service. Het model leent zich uitstekend voor relatief korte ritjes en met zijn elektrische motor wordt het alleen maar beter.

Nissan Evalia elektrisch rijden


De Nissan Evalia heeft in 2018 de elektrische motor van de Nissan Leaf gekregen, wat de actieradius aanzienlijk heeft verhoogd ten opzichte van eerdere elektrische modellen. Lokale vervoerders zullen blij zijn met een actieradius van rond de 200 kilometer en met de strenge uitstootnormen in diverse steden komt een elektrische shuttlebus perfect tot zijn recht. Op vakantie gaan in een elektrisch model van de Nissan Evalia is misschien niet zo?n goed idee. Daarvoor is de actieradius toch vrij beperkt en het comfort ontoereikend.

Andere uitvoeringen Nissan Evalia


Dat de elektrische variant het zo goed doet, betekent niet dat er geen andere uitvoeringen van de Nissan Evalia zijn. Het model is ook te vinden met een diesel- of benzinemotor. Deze motoren geven de auto duidelijk een ruimere actieradius, maar het maakt de vele ritjes tegelijk ook een stuk duurder. Daar staat weer tegenover dat een elektrisch model van de Evalia duidelijk prijziger is in de aanschaf, dus welke je kiest hangt volledig af van waar de Nissan Evalia occasion voor gebruikt gaat worden.

Nissan Evalia occasions: ideaal voor commercieel gebruik


Wie zoekt naar een grote gezinsauto, zal verder moeten kijken dan naar Nissan Evalia occasions. De ruimte is fijn, maar het is een model dat duidelijk is bedoeld voor commercieel gebruik. Prijzen hangen erg af van de uitvoering, maar wie een elektrische Evalia heeft, zal hier bijzonder veel plezier van kunnen hebben. Hij is gemaakt om probleemloos mensen van A naar B te vervoeren over vrij korte afstanden en dat doet hij dan ook perfect.