NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Nissan Note Occasions

293 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Nissan Note occasions: een echte mini-MPV

De Nissan Note werd voor het eerst in 2006 op de markt gebracht en werd daarmee technisch gezien gebaseerd op de Nissan Micra. De Nissan Note modellen worden omschreven als mini-MPV's. Bij de eerste modellen van de Note kon je kiezen voor een 1.4 of 1.6 benzinemotor of een 1.5 dCi diesel. De 1.6 motor kon als automaat geleverd worden. In 2009 werd nog gewerkt aan een nieuw uiterlijk, wat resulteerde in de tweede generatie die in 2013 werd uitgebracht. Er zijn hier en daar wat 'limited editions' gemaakt, maar over het algemeen kies je tussen de Acenta, de Connect Edition en de Tekna uitvoering. Tegenwoordig worden er geen nieuwe auto's van dit model gemaakt. Gelukkig is er nog wel een enorm aanbod van Nissan Note occasions waar je ongetwijfeld een passende auto vindt. Vergelijkbare modellen voor de Nissan Note van andere merken zijn bijvoorbeeld de Opel Meriva, de Ford Fusion en de Renault Modus.

Nissan Note occasions: verrassend veel ruimte

Nissan Note modellen hebben een opvallend ruim interieur, waar jij en je passagiers comfortabel in kunnen zitten. De brede deuropeningen en de wat hogere instap maken dat ook mensen die wat minder goed ter been zijn makkelijker in kunnen stappen. Ondanks de beperkte keuze aan motoren zijn de occasions van Nissan Note bijzonder zuinig. Het is een geluk dat er een ruim aanbod van de tweedehands Nissan Note is, want deze betrouwbare occasion is nog altijd zeer populair. Dit model is vooral bij particuliere consumenten in trek. De Nissan Note prijs is bij de occasions dan ook nog redelijk hoog en stabiel.

Nissan Note prijzen online vergelijken

Als je Nissan Note kopen gaat, wil je niet een impulsaankoop doen, zeker niet als het dan ook nog om een occasion gaat. Leg eerst voor jezelf vast wat je belangrijk vindt aan je Nissan Note occasion en welk budget je er vrij voor wil en kan maken. Bij GasPedaal.nl hebben we vast het complete aanbod van Nissan Note occasions in Nederland voor je klaargezet, waardoor vergelijken een stuk makkelijker wordt.

Zoals bij veel merken het geval kan zijn, is er ook bij een tweedehands Nissan Note een aantal euvels waar je bij aankoop rekening mee wilt houden. Bijvoorbeeld een oprekkende distributieriem of bovenmatig snel slijtende achterbanden. Ga je een Nissan Note kopen? Kijk dan ook altijd goed of er informatie bekend is over onderhoud en reparaties in het verleden. Bekijk ook zeker het aanbod van de andere modellen van Nissan.

Meer Nissan Note modellen

Bekijk ook Nissan Note occasions of meer informatie over de Nissan Note op AutoTrack en Nissan Note occasions op AutoWereld.