NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi A 4 Occasions

1.684 occasions gevonden

De lancering van de eerste Audi A4 is een belangrijk moment voor de Duitse autofabrikant. Met de onthulling van de tijdloze middenklasser gaat de stoffige reputatie van Audi op de schop. De A4 komt in het gamma onder de Audi A6 en Audi A8 te staan, maar is groot genoeg om comfortabel met het gezin op stap te gaan. Dit is helemaal het geval met de Avant, de stationwagon die aangeboden wordt naast de vierdeurs sedan. De A4 is volgeladen met lekkers, stuurt goed en komt Audi's leus (Vorsprung durch Technik) meer dan na.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 6.632 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Audi A4 is de belichaming van het tegenwoordige Audi

Met iedere nieuwe facelift, upgrade en modelgeneratie versterkt Audi zijn positie ten opzichte van de concurrentie, bestaande uit BMW en Mercedes-Benz. De Audi A4 is een directe rivaal van de 3 Serie en C-Klasse en vormt al sinds zijn geboorte een bijna heilig trio van automodellen dat tot de verbeelding spreekt. Ieder heeft zo zijn voorkeur. Met de A4 weet je waar je aan toe bent: dankzij strak design, fraai interieur, vooruitstrevende techniek, uitstekend rijgedrag en enerverende motoren wikkelt Audi al vijf generaties lang klanten om haar vinger.

Een Audi A4 occasion is tijdloos, welke je ook kiest

Bij iedere introductie van een nieuwe Audi A4 staan de mensen in de rij om er een te scoren, maar ook als occasion doet de gezinsauto het goed. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan het designteam van Audi, dat elk model sinds 1994 een tijdloos ontwerp heeft meegegeven. Hierdoor misstaan ook de oudere modellen niet in het hedendaagse straatbeeld. De gevierde bouwkwaliteit van het merk, bekend om haar zorgvuldigheid, is ook een reden dat men graag een tweedehands Audi A4 koopt. De techniek laat het niet snel afweten, zelfs al heeft een exemplaar ? mits goed onderhouden ? veel kilometers achter de rug.

Sinds zijn eenvoudige begindagen is de Audi A4 uitgegroeid tot een auto die voor ieder wat wils biedt: buiten de sedan en stationwagon (Avant) volgt later ook de avontuurlijke, verhoogde Allroad en worden sportieve S- en RS-modellen vaste prik. Deze opwindende varianten beschikken over krachtige motoren die tot wel 450 pk leveren. Buiten de gepeperde V6- en V8-motoren die je in de Audi A4 kunt vinden, zijn er ook zuinigere alternatieven beschikbaar die eveneens op benzine of diesel lopen. Tussentijds wordt er in 2006 ook nog een cabriolet uitvoering gemaakt op basis van de zakelijke A4, maar deze is maar een kort leven beschoren en verdwijnt bij de introductie van de vierde generatie.

Prijs van een Audi A4: hij past altijd in jouw budget

Als je een tweedehands Audi A4 wil kopen, is dat bijna alsof je een nieuwe auto gaat uitzoeken. Veel exemplaren zijn gepersonaliseerd met een (of meerdere) van Audi?s talloze optiepakketten en dus kun je specifiek zoeken naar wat jij wilt. Een Audi A4 occasion heeft vaker wel dan niet een benzinemotor, maar diesels zijn er in overvloed en deze verbruiken minder brandstof en zijn doorgaans wat robuuster. Aangezien een Audi A4 een luxe auto is, zijn de meeste tweedehands exemplaren voorzien van een automaat. De populairste carrosserievorm van de Audi A4 is de stationwagon (Avant).

De prijs van een tweedehands Audi A4 is sterk afhankelijk van het bouwjaar, maar ook de kilometerstand. De zwaarst gebruikte occasions uit de jaren ?90 en van vlak na de millenniumwisseling kun je al voor minder dan 1.000 euro krijgen. Voor rond de 5.000 euro kun je al een heel schappelijk exemplaar van de derde generatie (B7) vinden. De duurste modellen, de Audi S4 en Audi RS4, gaan voor meer dan 100.000 euro van de hand. Vergeet je deze sportieve Audi?s, dan wordt voor nieuwere exemplaren al gauw 50.000 euro gevraagd.

Motorisering

Uitvoeringen