NL aanbod

EU aanbod

Nissan NV 200 Occasions

94 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 3 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Nissan NV200

De tweedehands Nissan NV200 wordt ook wel de Yellow Cab genoemd. Waarom? Omdat dit model vanaf 2014 eindeloos veel te zien is in de taxi-uitvoering in New York. Het verkeer in deze stad bestaat bijna alleen uit taxi?s en zo kreeg de Nissan NV200 de bijnaam Yellow Cab. Officieel kan de tweedehands Nissan NV200 gezien worden als een busje, maar dan wel van wat kleiner formaat. Overigens werd het model ontworpen voor Londen, om daar een nieuwe soort taxi in het straatbeeld neer te zetten. Uiteindelijk kwam de Nissan NV200 overal beschikbaar. Voor de uitgave voor Londen werd er een speciaal front ontworpen die meer lijkt op de traditionele Londense taxi.

Een bestelbus in plaats van een taxibus

In Nederland is de tweedehands Nissan NV200 niet erg in trek om als taxivervoer ingezet te worden. Vooral de tweedehands Skoda modellen, de nieuwe Tesla?s en de tweedehands Toyota Prius worden vaker ingezet als ruime taxi. Daarnaast zien we aan echt grote taxibussen vooral de wagens van Mercedes-Benz voorbij komen. Dit betekent zeker niet dat de tweedehands Nissan NV200 in ons land helemaal niet geliefd is. In tegendeel! Alleen in Nederland zetten we deze bestelbus liever in als bedrijfswagen en niet als onderdeel van de taxivloot.

Veel ruimte in de tweedehands Nissan NV200

De gebruikte Nissan NV200 biedt veel ruimte, waardoor deze uitstekend is wanneer je veel te vervoeren hebt. De auto is voorzien van openslaande achterdeuren, waardoor er met gemak, en zelfs met de heftruck, europallets in geladen kunnen worden. Er passen er twee in de laadruimte met een inhoud van 4,2 kubieke meter. Uiteraard is de tweedehands Nissan NV200 ook voorzien van zijschuifdeuren. Zo is laden en lossen altijd heel eenvoudig.

Meerdere uitvoeringen

De tweedehands Nissan NV200 is in meerdere uitvoeringen verschenen. Hierdoor is het natuurlijk altijd aan te raden om de precieze uitrusting te checken wanneer je een interessante optie hebt gevonden via GasPedaal.nl. De laatste generatie van de Nissan NV200 is voorzien van uitstekende motoren. Er is een uitvoering met een benzinemotor (1600cc) die een vermogen levert van 110 pk en een verbruik kent van 7,3 liter per 100 kilometer. Dan zijn er ook twee dieseluitvoeringen. Er is een turbodiesel met een vermogen van eveneens 110 pk en een verbruik van 4,9 liter per 100 kilometer. Daarnaast is er een turbodiesel (1500cc) met een vermogen van 90 pk en een verbruik van 5,1 liter per 100 kilometer. Er zijn ook versies die zijn omgebouwd zodat ze op aardgas en biogas kunnen rijden.