NL aanbod

EU aanbod

Nissan Pulsar Occasions

97 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 20 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Nissan Pulsar

De Nissan Pulsar is een voertuig van de Japanse fabrikant die valt binnen de compacte middenklasse. Het gaat hier om een 5-deurs hatchback met voorwielaandrijving. De tweedehands Nissan Pulsar werd in 2007 in productie genomen. De tweedehands Nissan Almera werd voorafgaande aan dit jaar geproduceerd, dus de Nissan Pulsar kan worden gezien als de directe opvolger. De tweedehands Nissan Pulsar heeft drie concurrerende modellen op de markt. Op de eerste plaats wordt de tweedehands Hyundai i30 gezien als concurrerend voertuig, ook op de tweedehands markt. Daarnaast kunnen ook de tweedehands Mazda 3 en de gebruikte [Kia/C?eed] worden gezien als sterke concurrenten op de markt.

Verschillende motoren

Tijdens de productie zijn er verschillende motoren voor de Nissan Pulsar gebruikt. Als je interesse hebt in een tweedehands Nissan Pulsar, dan heb je de keuze uit benzine- en dieseluitvoeringen. Voor de eerste modellen werd er maar één benzinemotor gebruikt en één dieselmotor. De benzine uitvoering is de tweedehands Nissan Pulsar 1.2 DIG ? T. Deze heeft een trekkracht van 190 Nm en levert een vermogen van 115 pk. Het gaat om een 1,2 liter 4-cilinder turbomotor. De CO2-uitstoot hiervan is 117 g/km en je moet rekening houden met 5,0 l/100 km verbruik. De tweedehands Nissan Pulsar dCi is de diesel uitvoering. Deze heeft een trekkracht van 260 Nm en levert een vermogen van 110 pk. De CO2-uitstoot komt uit op 94 g/km en het gemiddeld verbruik is 3.6l/100 km. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een 6-versnellingsbak. Er zijn wel enkele automaten op de markt gebracht, uitsluitend met een benzinemotor.

De meeste ruimte

Voor iedereen die vrij lang is, is de tweedehands Nissan Pulsar een uitstekende keuze. De Japanse fabrikant heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk ruimte in de auto te realiseren. De wielbasis is 270 centimeter lang en hiermee heeft de tweedehands Nissan Pulsar de langste wielbasis die er tot nu toe kan worden gevonden in een auto van dit merk. Uiteraard levert dit veel extra beenruimte op, zowel voor de voorstoelen als de achterbank. Daarnaast bestaat er ook meer schouderruimte.

Optimaal uitgerust

De tweedehands Nissan Pulsar komt met een zeer complete uitrusting. Er zijn meerdere uitrustingsniveaus, namelijk de Tekna, de Visia, twee uitvoeringen van de Edition en de Acenta. Alle uitvoeringen van de tweedehands Nissan Pulsar zijn bijzonder goed uitgerust als het gaat om de veiligheid. Er zijn dan ook diverse systemen ingebouwd, waaronder een Lane Departure Warning, een Around View Monitor, een Moving Object Detection System en een Blind Sport Warning.

Populaire zoekopdrachten