Occasion Eindhoven kopen?

Eindhoven staat bekend als de lichtstad. Wat klein begon met Philips, is nu uitgegroeid tot Brainport Eindhoven. Veel van de technische snufjes die in Eindhoven worden bedacht, worden toegepast in de autotechniek. Occasion Eindhoven kopen? Steek je licht op, op GasPedaal.nl.

Zoek occasions in Eindhoven

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Bakermat van techniek

Ook in de moderne autotechniek hebben wij veel te danken aan pioniers uit Eindhoven, zoals Frits Philips en Hub van Doorne. Frits Philips was jarenlang de drijvende kracht achter het elektronicaconcern. Van Doorne timmerde binnen DAF stevig aan de weg. Hij stond onder meer aan de wieg van de eerste personenauto met een automatische transmissie. Met de ‘truttenschudder met jarretel-aandrijving’ kwam de populariteit van auto’s zonder versnellingspook gaandeweg in een stroomversnelling. Als je tegenwoordig een nieuwe of tweedehands auto koopt is de kans groot dat er iets van de Eindhovense technologie in terug is te vinden. Van moderne verlichting tot geavanceerde elektronica, navigatie, audio of andere snufjes. In ons land worden niet veel auto’s meer geproduceerd. Maar veel bekende merken maken wel dankbaar gebruik van wat de wizkids in Eindhoven allemaal bedenken en ontwikkelen.

Merkdealers en universele autobedrijven

In Eindhoven vind je een uitgebreid occasionaanbod. Vrijwel alle bekende automerken hebben één of meerdere dealerbedrijven in de lichtstad. Maar ook als je niet zo merkgebonden bent is er keuze genoeg. Zoek voor je naar een dealer afreist eerst op GasPedaal.nl. Je zult versteld staan van het actuele aanbod. Ook kom je in en om Eindhoven opvallend veel jonge occasions tegen. Dat heeft te maken met de grote bedrijvigheid in de technologiestad Eindhoven. Vanuit diverse leasemaatschappijen komen de auto’s waar slechts een paar jaar mee gereden is op de tweedehands markt. Daardoor is de kans groot dat je in Eindhoven tegen een leuke prijs je droomauto vindt die nog een heel leven voor zich heeft. Dat maakt speuren in de talloze showrooms in Eindhoven nog leuker.

Occasion Eindhoven met een vleugje Duitsland

Het zal er waarschijnlijk mee te maken hebben dat Eindhoven niet zo ver van de Duitse grens ligt. Duitse automerken zoals Mercedes, Opel, Volkswagen en Audi zijn in en om Eindhoven prominent aanwezig. Voor mensen die midden in de hi-tech omgeving werken of studeren en die dus hoge eisen stellen aan een auto, is dat logisch. Gelukkig zijn Brabanders hele nuchtere mensen. Vandaar dat ook van alle andere automerken, van groot tot klein, benzine, diesel en elektrisch, handgeschakeld of automaat meer dan voldoende aanbod is op de Eindhovense automarkt. Doe vooraf je huiswerk via GasPedaal.nl, dan wordt gericht zoeken in de Eindhovense showrooms een stuk eenvoudiger.

Zoek occasions in Eindhoven

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Boxtel
Breda
Geldrop
Goirle

Helmond
Oss
Roosendaal
Tilburg
Uden
Waalwijk