Occasion Den Haag kopen?

Den Haag heeft nogal wat toppers: het Binnenhof, het Mauritshuis, Paleis Noordeinde, Madurodam, het Gemeentemuseum, het Vredespaleis, Panorama Mesdag… Voeg daar gerust het enorme aanbod occasions in Den Haag op GasPedaal.nl aan toe. Online zoeken naar je occasion Den Haag is daarom toch makkelijker dan dat je de hele stad door moet, om te vinden wat je zoekt.

Zoek occasions in Den Haag

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Let jij net als de rest van Nederland graag op de kleintjes? Op Gaspedaal.nl wordt veelvuldig gezocht naar kleine, zuinige auto’s. Goedkoop in aanschaf, praktisch en zuinig in gebruik en met lage vaste kosten. Ga jij toch liever voor wat meer luxe? Denk dan eens aan een jonge tweedehands Porsche, BMW, Mercedes of Audi. Als je vaak met je gezin op pad gaat is een zogenaamde ‘zevenzitter’ misschien wel wat voor jou. Door de extra bank of losse zitplaatsen, naast de voorstoelen en achterbank, biedt zo’n grote gezinsauto soms wel plaats aan 6, 7, 8 of zelfs wel 9 personen. Je vindt op GasPedaal.nl een groot aanbod auto’s van allerlei merken en in iedere prijsklasse.

Benzine occasion Den Haag kopen

Het grote voordeel van een benzineauto is de lage wegenbelasting. Een benzineauto is voordeliger als je weinig kilometers rijdt. Een benzineauto is dan ook vooral geschikt voor gebruik in de stad. De onderdelen van een benzineauto zijn goedkoper dan onderdelen van een dieselauto.

Tweedehands dieselauto in Den Haag kopen

Een dieselauto is handig voor echte kilometervreters. De prijs van diesel ligt lager dan die van benzine. Dus hoe meer kilometers je rijdt, hoe goedkoper. De wegenbelasting van een diesel is hoger dan die van een benzineauto.

Elektrische occasion Den Haag kopen

Op GasPedaal.nl wordt steeds meer gezocht naar tweedehands auto’s met een stekker. Op zich heel logisch, want elektrisch rijden heeft steeds meer voor- dan nadelen. Een nieuwe elektrische auto is duurder in aanschaf dan een vergelijkbaar model op benzine of diesel. Elektrische auto’s worden echter steeds goedkoper. Steeds meer automerken maken elektrische auto’s. Ook leasemaatschappijen ruilen vaker mooie jonge auto’s in. Het steeds grotere aanbod drukt de prijs voor tweedehands elektrische auto’s.

Occasion Den Haag moet schoon zijn

Schoon, schoner, schoonst. De eisen voor zuinige en schone auto’s worden tegenwoordig steeds strenger. Den Haag heeft geen milieuzone voor personenauto’s. In andere Nederlandse binnensteden is dat vaak wel het geval. Houd daar bij de aanschaf van een occasion dus rekening mee.

Zoek occasions in Den Haag

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Dordrecht
Ridderkerk

Rotterdam
Zoetermeer
Provincie Zeeland
Goes
Oud-Beijerland