NL aanbod

EU aanbod

Nissan Leaf Occasions

486 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 207 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Nissan Leaf: elektrisch rijden tot de max

In 2010 bracht Nissan de eerste Nissan Leaf op de markt. Dit was op dat moment baanbrekend, omdat het een van de eerste volledig elektrische auto's was. In 2018 werd deze vijfdeurs hatchback zelfs uitgeroepen tot de beste elektrische auto van dat moment. We zijn inmiddels al heel wat jaren verder, en wie een tweedehands Nissan Leaf kopen wil, heeft ruime keuze. Het accupakket is in de bodemplaat verwerkt. Een uitstekende keuze van de mensen van Nissan, aangezien het een gunstig effect heeft op het zwaartepunt van de carrosserie. Wel ligt hierdoor de vloer in een tweedehands Nissan Leaf hoger dan gemiddeld. De Nissan Leaf modellen gaan de concurrentie aan met auto's zoals de Volkswagen e-up!, de Renault Zoe en de Seat Mii Electric.

Gebruikte Nissan Leaf: verschillende uitvoeringen

Je kunt nog altijd een nieuwe Nissan Leaf kopen, aangezien deze auto nog steeds wordt geproduceerd. Er is echter een ruim aanbod van Nissan Leaf occasions, waarbij je de keuze hebt uit modellen van de eerste en de tweede generatie. De tweede generatie van Nissan Leaf modellen wordt sinds 2017 gemaakt en heeft een ander ontwerp, verbeterde infotainment en een ruimer interieur. De eerste generatie heeft overigens in 2013 nog een facelift ondergaan, waarbij de voorbumper, de bagageruimte en het infotainmentsysteem zijn aangepast. Daarnaast rijd je op een volle accu 100 kilometer verder. Voor een nog grotere actieradius kies je voor de Nissan Leaf e+, die in 2019 is uitgebracht. Het hangt van het gekozen accupakket af, hoever je op een volle accu rijdt. Bij de eerste generatie kies je uit 24 kWh voor een actieradius van 199 km en 30 kWh voor 250 km. De tweede generatie koop je standaard met een accupakket van 40 kWh, goed voor een actieradius tot 270 kilometer. De Nissan Leaf e+ met accupakket van 62 kWh heeft een actieradius van ongeveer 385 kilometer, aanzienlijk hoger dan de andere modellen. De accu's van de tweede generatie hebben een standaard laadtijd van 8 uur, maar dit kan met een sterkere lader sneller. De grotere variant van de Nissan Leaf als gezinsauto is de Nissan Evalia.

Nissan Leaf occasions vergelijken

Wil je een ruime keuze als het om de Nissan Leaf occasion gaat? GasPedaal.nl heeft het voorwerk al voor je gedaan en alle Nissan Leaf occasions van Nederland voor je op een rij gezet. De prijs van de Nissan Leaf wordt door veel verschillende factoren bepaald, zoals opties, bouwjaar en kilometers. Bekijk en vergelijk het aanbod om de auto van je dromen te vinden, en kijk ook meteen naar het overige aanbod van Nissan. Zo wordt een Nissan Leaf kopen wel heel gemakkelijk.

Meer Nissan Leaf modellen

Bekijk ook Nissan Leaf occasions of meer informatie over de Nissan Leaf op AutoTrack en Nissan Leaf occasions op AutoWereld.