Nissan Leaf Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
982 resultaten

Tweedehands Nissan Leaf

De Nissan Leaf is een volledig elektrische auto die op internationale basis erg goed scoort. Dit is niet vreemd, want de elektrische auto wordt steeds populairder en de Nissan Leaf is een praktische auto met een mooi design. De tweedehands Nissan Leaf is nog niet erg oud, maar er zijn wel al twee generaties van te vinden als je op zoek gaat naar een gebruikt exemplaar bij GasPedaal.nl. Toch is het niet zo dat er bijzonder grote verschillen te vinden zijn tussen de eerste modellen en de laatste modellen.

De laadtijden

Als je een tweedehands Nissan Leaf wilt kopen, dan is het natuurlijk goed om na te gaan hoe het zit met de laadtijden. Er zit niet heel veel verschil in de laadtijden van de eerste modellen en de laatste modellen. Als we uitgaan van de tweede generatie, dan heeft de tweedehands Nissan Leaf met een optimale batterij op 220V 16A ongeveer 8 uur nodig om weer helemaal op te laden. Wanneer je met de tweedehands Nissan Leaf naar een snellaadstation rijdt om op te laden, dan kan de accu al voor 4/5 worden opgeladen in slechts een kwartier tot maximaal een half uur.

Een geïntegreerde lader

Het is mogelijk om je tweedehands Nissan Leaf sneller op te laden. Dit kan door middel van het realiseren van een 6,6 kWu lader. Deze lader is geïntegreerd en zorgt ervoor dat de auto kan opladen aan een zogenaamde 32A bron. Dit is het dubbele dan de standaard 16A bron. Dit betekent niet dat de auto ook twee keer zo snel oplaadt. Dit gaat namelijk nog sneller. Het kost met deze geïntegreerde lader namelijk maar twee uur om de accu volledig op te laden. Een groot voordeel is wel dat de laadkabel gemakkelijk kan worden vergrendeld, zodat je effectief kan voorkomen dat deze wordt gestolen terwijl de auto zonder toezicht staat op te laden.

Een grotere actieradius

De eerste modellen van de Nissan Leaf hebben een iets kleinere actieradius dan de latere modellen. Als je voor een tweedehands Nissan Leaf gaat, uit de eerste generatie, dan moet je erop rekenen dat je met een volle accu een maximale afstand kan afleggen van 175 kilometer. Hier is in de tweede generatie aandacht aan besteed, waardoor de actieradius is verbeterd in de tweede generatie. Als je een tweedehands Nissan Leaf uit deze generatie koopt via GasPedaal.nl, dan moet je rekenen op een maximale afstand van 199 kilometer op een volledig volgeladen accu.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.