Kia Niro Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1068 resultaten

Tweedehands Kia Niro

Nou, daar zijn genoeg redenen voor. Deze Koreaanse concurrent van onder meer de Toyota Prius scoort op alle fronten prima. Het is ook in de basic-uitvoering een meer dan complete hybride cross-over. Zeker nu iedereen z’n steentje moet bijdragen aan een lagere CO2-uitstoot, is de aanschaf van een tweedehands Kia Niro een prima en duurzame investering.

Rijden op hoog niveau

In het segment waarin deze relatief nieuwe hybride stevig moet concurreren valt de Kia Niro direct op vanwege zijn hoge instap en het hoge dak. Je zit net iets hoger dan in de gemiddelde middenklasser. Dat maakt hem zeker geliefd bij ouderen en lange mensen. Die zee aan ruimte heb je overigens niet alleen voorin, maar ook op de achterbank. Het is qua comfort, wegligging, trekkracht, motorgeluid en zuinigheid dik in orde met deze Koreaan. Het is een fijne auto voor een breed publiek en geschikt om zowel zakelijk als privé heerlijk mee rond te toeren.

Stormachtige ontwikkeling

Je kunt gerust stellen dan de Kia Niro een stormachtige ontwikkeling doormaakt. Naast de hybride-uitvoering die als eerste werd gelanceerd, is er nu ook een Plug-in Hybride en de E-Niro. Deze nieuwere uitvoeringen zijn er uiteraard nog niet of nauwelijks als occasion. Maar het geeft wel aan dat men bij Kia niet stilzit. De autoproducent wil dat al haar auto’s wereldwijd in 2020 maar liefst 25% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 2014. Dat mag je gerust ambitieus noemen.

Kia Niro vormt harmonieus geheel

Of je nu de uitvoering met de 1.6 benzinemotor ziet of die met de turboloze 1.6 GDI diesel, beide uitvoeringen vormen een harmonieus geheel met de 44 pk elektromotor. De Kia Niro wordt standaard als automaat geleverd. Ook standaard zijn er vele extra’s die bijdragen aan veiligheid en comfort. Parkeersensoren voor- en achter, noodrem-assistentie, full map navigatie, climate control, startblokkering, regensensor en geavanceerde multimedia. Het zit er allemaal in, op en aan. Waar koop je zoveel auto voor je geld?

Het maakt in de praktijk niet eens zoveel uit of je nu kiest voor de DynamicLine of de DynamicPlusLine. Bij GasPedaal.nl zien wij een steeds grotere belangstelling voor dit soort type auto’s. Dat heeft alles te maken met het bewustzijn onder occasionrijders dat auto’s op benzine en diesel stap voor stap het veld moeten ruimen. Tot het moment dat de volledig elektrisch aangedreven auto’s volop tweedehands te koop zijn, is er alle ruimte voor types als de Kia Niro om de markt te veroveren. Wat ons betreft krijgt deze Koreaan ruim baan!

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.