NL aanbod

EU aanbod

Nissan GT R Occasions

28 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 6 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Nissan GT-R

Ze worden door de toenemende belangstelling voor kleine, zuinige en milieuvriendelijke auto?s wel eens ondergesneeuwd. Door de niet te stoppen opmars van auto?s met een stekker zou je er helemaal aan voorbijgaan. Maar er zijn natuurlijk nog wel degelijk heel veel autoliefhebbers bij wie het hart sneller gaat kloppen van sportieve bolides. Uit de zoekresultaten op GasPedaal.nl blijkt bijvoorbeeld dat de occasion Nissan GT-R heel geliefd is bij sportieve rijders.

Gestroomlijnde Japanner

Niet dat zij zichzelf nog moesten bewijzen, maar met de GT-R laat het Japanse automerk nog maar eens zien waar het technologisch toe in staat is. Al vanaf de introductie van de GT-R Proto (2005) mag de gestroomlijnde sportwagen van Nissan zich verheugen in een grote belangstelling. Dat de fabrikant toen al direct aankondigde dat de eerste versie feitelijk maar een bescheiden voorproefje was op wat er later nog zat aan te komen werd ter kennisgeving aangenomen. Toen in 2009 de nieuwere versie met een 3.8-liter twinturbo V6 motor op de Nederlandse markt verscheen, bleken het geen loze beloften te zijn van de Japanners.

Getunede versie

De ontwikkeling van de Nissan GT-R heeft veel weg van een drietrapsraket. Vanuit het prototype uit 2005 kwam er na de veel krachtigere en snelle versie uit 2009 een getunede GT-R met nog meer power. Het vierwiel-aangedreven paradepaardje van Nissan bracht maar liefst 530pk op de weg. Insiders beweren dat veel van de toegepaste techniek uit de Nissan GT-R is afgeleid van computergames. Wat daar van waar is valt bij de zwijgzame Japanners moeilijk te achterhalen, maar feit is wel dat je met de aanschaf van een occasions Nissan GT-R niet bepaald een speelgoedauto in huis haalt.

Nissan GT-R occasion is aerodynamisch

Dat er zoveel belangstelling is voor de Nissan GT-R zal met name Shiro Nakamura deugd doen. De grote chef van de ontwerpafdeling van Nissan beschouwt de fraai gestroomlijnde en super aerodynamische GT-R als één van de knapste kinderen die hij op de wereld heeft gezet. Dat de auto naast trekkracht en snelheid ook nog eens is volgestopt met geavanceerde elektronica, multimedia en allerlei andere handige snufjes maakt het rijden in deze flitsende Japanner helemaal een feest. Ondanks dat de jaarlijkse productie sinds 2005 beperkt is gehouden zijn er met enig speurwerk op GasPedaal.nl genoeg puntgave tweedehands Nissan GT-R te vinden. Als je goed zoekt kom je zelfs de bijna legendarische Nissan Skyline nog tussen alle occasions tegen. De sportuitvoering GT-R haalde een maximumsnelheid van zo'n 200 kilometer per uur en accelereerde in minder dan tien seconden van nul naar honderd kilometer per uur. Met deze waarden trok hij eind jaren '60 niet alleen in Japan de aandacht. Je kunt dus gerust stellen dat de GT-R een rijke geschiedenis kent.

Meer Nissan GT-R modellen

Bekijk ook Nissan GT-R occasions of meer informatie over de Nissan GT-R op AutoTrack en Nissan GT-R occasions op AutoWereld.