Occasions Groningen kopen

Van het Groninger Museum tot de Martinitoren: een veelzijdigere plek zoals Groningen vind je in Nederland niet. Naast een stevig eigen karakter, prachtige monumenten en een boel gezelligheid biedt Groningen echter meer: een enorm aanbod aan aantrekkelijke occasions bijvoorbeeld. Een tweedehands auto kopen in Groningen? Je vindt ‘m op GasPedaal.nl

Occasions in Groningen

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

Voor je een occasion gaat kopen moet je eerst bedenken waar je de auto het meest voor gaat gebruiken. Gebruik je je auto vooral om boodschappen mee te doen, dagelijks in je eentje mee naar het werk te rijden of ga je er wekelijks met je gezin op uit? Bepaal wat voor soort auto je precies zoekt: een echte kilometervreter, een compacte stadsauto of ga je voor een ruime gezinsauto? Met de handige tool van GasPedaal.nl geef je aan of je alleen binnen de provincie Groningen wilt zoeken of ook in de omliggende provincies Friesland en Drenthe.

Kies voor service in de buurt

Zoek je occasion in Groningen binnen een redelijke straal rondom jouw woonplaats. Zo kan je je zoektocht dichtbij huis starten. Vaak zit een stukje service en onderhoud bij de aankoop van een betrouwbare occasion inbegrepen. Voor een rammeltje, piepje, elektronische storing of lekkage ga je vanuit Groningen niet zo snel terug als je je occasion in Flevoland of Gelderland gekocht hebt. Een auto in de buurt kopen is dus praktischer.

Enorm aanbod occasions Groningen

Het aanbod tweedehands auto’s in Groningen op GasPedaal.nl is behoorlijk groot. Toch hoeft het vinden van een occasion in Groningen echt niet zoveel tijd in beslag te nemen. Wij helpen je! Door je eigen voorkeuren in te voeren loop je direct op jouw doel af in de grootste en meest complete digitale showroom van Groningen en de rest van Nederland.

Wordt dit jouw nieuwe tweedehands auto?

Het is zover: je hebt een auto op GasPedaal.nl gevonden die aan jouw wensen voldoen. Bekijk de autogegevens goed en vergelijk de vraagprijs met vergelijkbare auto’s op onze website. Zo weet je of de vraagprijs realistisch is. Besluit je een kijkje te gaan nemen? Vraag dan of de verkoper iets over het onderhoud kan vertellen. Als het goed is, is dit verhaal ook terug te vinden in het onderhoudsboekje. Controleer op de website van de RDW hoeveel eigenaren de auto heeft gehad, wanneer de APK vervalt en of de auto als gestolen staat geregistreerd. Natuurlijk, je auto moet er mooi uitzien, maar ook technisch moet ‘ie in orde zijn. Check daarom goed alle details, zoals eventuele roestplekken in de lak én aan de onderkant. Vergeet niet om ook een kijkje onder de motorkap te nemen. Ben je zelf niet zo technisch? Vraag dan iemand die de nodige technische kennis heeft om met je mee te gaan. Zo weet je zeker dat je je centen straks aan een betrouwbare auto besteedt. Ben je opzoek naar een auto in een andere stad? Kijk dan eens naar occasions in Breda, Almere en Alkmaar.

Occasions in Groningen

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Drachten
Leeuwarden
Sneek
Provincie Friesland