NL aanbod

EU aanbod

Nissan Pixo Occasions

125 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Nissan Pixo

Ben je op zoek naar een leuk, voordelig en lekker klein autootje? Dan is de tweedehands Nissan Pixo zeker een goede optie. Deze auto van het Japanse merk bevindt zich in het A-segment, waar onder meer ook de tweedehands Suzuki Alto te vinden is. Het is dan ook zo dat deze twee modellen voor een heel groot deel overeenkomen. De eerste Nissan Pixo werd in 2009 gepresenteerd. Een jaar later was deze auto op de tweede plek op de lijst van meest zuinige auto?s te vinden. De eerste plek werd ingenomen door een Toyota. Deze kan je via GasPedaal.nl vinden onder de tweedehands Toyota iQ 1.0.

De kleinste auto van het merk

Niet eerder werd er door Nissan een auto gemaakt die zo klein, of misschien liever gezegd compact, is als de Nissan Pixo. Natuurlijk werden er wel kleinere modellen op de markt gebracht, zoals de populaire tweedehands Nissan Micra, maar uiteindelijk is ook deze nog wat groter dan de tweedehands Nissan Pixo. De Nissan Pixo is niet alleen de kleinste auto die de Japanse fabrikant tot nu toe op de markt heeft gezet, maar ook de meest zuinige auto. Daarnaast is de Nissan Pixo de allereerste auto van het merk die zich in het A-segment mag plaatsen.

Lekker goedkoop

Als we eens kijken naar de nieuwmarkt, dan zien we dat de nieuwe Suzuki Alto het meest voordelig is in aanschaf. De Nissan Pixo staat op de tweede plaats. Dit kan natuurlijk zomaar weer veranderen, want er is een ware strijd gaande tussen de kleinste modellen op de markt. De tweedehands Nissan Pixo, een 5-deurs hatchback, is dan ook voordelig in aanschaf. Wel is het zo dat de auto veel concurrentie krijgt van andere tweedehands modellen. Onder de wat oudere occasions die mogen worden gezien als concurrentie vinden we de tweedehands Toyota Aygo, de gebruikte Citroën C1 en de Peugeot 107 occasions. Wanneer we kijken naar de wat nieuwere modellen, dan behoren de tweedehands Ford Ka, Skoda Citigo, de gebruikte Seat Mii en de Volkswagen Up!! modellen tot de directe concurrentie.

Diverse varianten

De tweedehands Nissan Pixo is er in meerdere varianten. We kennen bijvoorbeeld de Acenta uitvoering, de Visia en de Look uitvoering. Deze laatste is er ook als automaat, de andere uitvoeringen niet. Wel hebben alle varianten dezelfde motor, namelijk een 3-cilinder 1.0 liter benzinemotor. Het verbruik ligt gemiddeld op 1 op 23. Ook de CO2-uitstoot is prima, namelijk slechts 99 g/km.