NL aanbod

EU aanbod

Nissan NV 400 Occasions

28 occasions gevonden

De Nissan NV400 is de grootste bedrijfswagen die de Japanse autofabrikant te bieden heeft. Buiten zijn Nissan-eigen neus vertoont hij veel gelijkenissen met de Renault Master en dat is niet zonder reden. Technisch zijn de modellen namelijk identiek aan elkaar. Qua uitrusting en extra?s is de NV400 goed voorzien. Er is een grote verscheidenheid aan varianten verschenen van de bestelbus. Zo zijn er meerdere lengte- en hoogtematen en kun je hem onder meer krijgen als bakwagen en personenvervoerder. Ontdek op Gaspedaal.nl meer over Nissan NV400 occasions.

Lees meer over Nissan NV400 onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 2 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis NV400

De naam verklapt het al enigszins: de Nissan NV400 is de grootste bedrijfswagen in het gamma van de Japanse autofabrikant. Hij maakt zijn debuut in 2012 en geldt sindsdien als het topmodel in de reeks van bestelwagens. Dankzij de alliantie die het merk heeft met Renault is de NV400 identiek aan de welbekende Renault Master, maar ook de Opel Movano is nauw verwant aan het model. Het is een zeer veelzijdige bestelbus; hij is beschikbaar in liefst vier lengtematen (van 5,05 tot 6,85 meter) en drie hoogtematen (van 2,30 tot 2,81 meter).

Uitvoeringen


Er is geen gebrek aan motorenopties bij de Nissan NV400 occasions. Althans, in iedere variant van de bestelbus ligt technisch gezien dezelfde 2.3 liter viercilinder turbodieselmotor, maar er zijn allerlei uitvoeringen uitgebracht. Voor de eerste generatie (2012-2014) zijn er drie mogelijkheden: 100, 125 en 150 pk. Vanaf 2014 wordt het aanbod verbreed en rangeren de opties van 110 tot en met maximaal 170 pk voor de krachtigste NV400, met allerhande keuzes daartussen. Standaard wordt hij geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak, maar sommige uitvoeringen zijn beschikbaar met een automatische transmissie. De Optima is de meest luxe versie.

Nissan NV400 occasions


Nissan mag dan diverse bedrijfswagens verkopen, in Nederland heeft de Japanse autofabrikant op dit gebied niet zozeer voet aan de grond gekregen. Het mag geen verrassing heten dat er minder tweedehands exemplaren van de Nissan NV400 verkrijgbaar zijn dan, bijvoorbeeld, de identieke Renault Master. Het doet weinig af aan de kwaliteit van het model. De techniek is naar behoren, het interieur is netjes uitgerust en het afwerkingsniveau is hoog. Dankzij de vele uitvoeringen zit er vast en zeker een NV400 occasion bij die aan je eisen voldoet. Zo is hij ook verkrijgbaar met tweede zitrij en als personenvervoerder.

Alternatieven


Voor alternatieven voor Nissan NV400 occasions kun je het rijtje afgaan, beginnende bij de NV200 ? een middelgrote bestelauto. Dit model is tevens verkrijgbaar als de volledig elektrische e-NV200. Ook is er de NV250, die ondanks zijn naam opmerkelijk genoeg een maatje kleiner is dan de NV200. Hij is identiek aan de Renault Kangoo. Daarnaast kun je uit de voeten met de NV300, die op zijn beurt weer technisch verwant is aan de Renault Trafic. Afhankelijk van het soort werk dat de beoogde bedrijfswagen moet doen, heb je dus genoeg keuze uit Nissan occasions.

Prijzen Nissan NV400 occasions


Als de grootste en nuttigste bedrijfswagen van Nissan draagt de NV400 ook een aardig prijskaartje. De prijs van een Nissan NV400 occasion wordt vooral bepaald door het bouwjaar en de tellerstand, maar de motorisering en het formaat spelen ook een grote rol. De prijs van een tweedehands NV400 is grotendeels in lijn met vergelijkbare bestelbussen, zoals natuurlijk de Renault Master, maar bijvoorbeeld ook de Volkswagen Crafter en de Mercedes Sprinter. De NV400 is als occasion misschien zelfs wat scherper geprijsd dan de concurrentie.