Opel Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
26823 resultaten

Tweedehands Opel

Opel behoort tot de grootste automerken van Europa. Het was tientallen jaren het best verkochte merk in ons land. Dat succes was onder meer te danken aan een breed modellenaanbod. Dat liep uiteen van compacte stadsauto's (Corsa, Agila Adam) via compacte middenklassers als de Combo en Astra, naar middenklassers (Vectra, Insignia) en modellen uit de hogere middenklasse (Omega). Inmiddels zijn er ook MPV's (Zafira en Sintra) en SUV's bijgekomen (Mokka, Antara). Maar Opel heeft ook sportieve modellen gehad. Veel kunnen zich vast nog de Manta uit de jaren zeventig en tachtig herinneren. Minder oud zijn de Calibra en Tigra.

Kleine modellen populair

Omdat kleine auto's de laatste jaren steeds populairder worden, is ook de tweedehands Corsa erg in trek. De nieuwe Karl en de Adam zullen ongetwijfeld ook tot populaire occasions uitgroeienHet succesnummer is de Astra, de opvolger van de topper uit het recente verleden, de Kadett. Een tweedehands Astra is er als vierdeurs sedan, als vijfdeurs hatchback, als vijfdeurs stationwagon, als coupé en als tweedeurs cabriolet.Moet het wat groter dan is een Opel Vectra occasion of zijn opvolger, de Opel, het aangewezen model. Deze modellen bieden zeer veel waar voor hun geld: ruimte, degelijkheid en bewezen techniek voor een relatief scherpe prijs.

Opel

Zoek je een Opel Occasion, dan zit je bij Gaspedaal.nl goed. Hier vind je een ruim en wisselend aanbod van tweedehands Opels. De Astra en Corsa zijn als Opel occasion het populairst, maar ook kopen steeds meer Nederlanders de Zafira als occasion.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.