Hyundai Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
9707 resultaten

Tweedehands Hyundai

Hyundai is een Zuid-Koreaans automerk, dat sinds de late jaren zeventig actief is op de Nederlandse markt. Het automerk komt voort uit een bouwmaatschappij. De autodivisie van wat tegenwoordig Hyundai Motor Group heet, stamt uit 1967. Die groep is sinds 1998 ook eigenaar van landgenoot Kia. Het concern staat in de wereldranglijst van grootste autofabrikanten op de vierde plaats. De eerste door Hyundai geproduceerde auto was een in licentie gebouwde versie van de Ford Cortina.

De eerste modelgeneraties van Hyundai die vanaf de jaren zeventig de oversteek naar Europa maakten, waren vooral prijspakkers die op geen enkel gebied echt uitblonken ten opzichte van de concurrentie. Modellen als de Pony, Scoupé en Sonata bleken vooral aantrekkelijk voor de prijsbewuste koper die een simpele auto zocht om mee van A naar B te rijden. Dat is tegenwoordig wel anders; Hyundai heeft met een redelijk agressieve modelpolitiek een heel scala aan aantrekkelijke auto’s ontwikkeld die meedoen in alle relevante marktsegmenten. Bekende namen van wat langer geleden zijn onder meer Atos, Accent, Excel en Lantra. Na de eeuwwisseling maakte het merk grote stappen in de compacte klasse met de populaire Getz. Maar ook was Hyundai rond diezelfde tijd een van de pioniers in het destijds nieuwe SUV-segment, met de stoere Santa Fe en de iets kleinere Tucson.

Moderne Hyundai modellen

Hyundai heeft de afgelopen jaren zijn modelprogramma stevig onderhanden genomen. De vormgeving werd sterk gemoderniseerd en de modellen kregen namen die beginnen met een i, gevolgd door een cijfer. Zo bestaat het modelprogramma nu uit de i10, i20, i30 en i40. Ook de Hyundai ix20 en ix35 vallen binnen de nieuwe modelpolitiek.

Hyundai

Wil je graag een tweedehands Hyundai kopen, bijvoorbeeld de i10, i20 of i30? Neem dan een kijkje in het grote Hyundai occasion aanbod op Gaspedaal.nl. Hyundai is een merk dat het zowel op prijs als betrouwbaarheid zonder meer kan opnemen tegen elke concurrent.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.