NL aanbod

EU aanbod

Nissan NV 300 Occasions

29 occasions gevonden

Nissan NV300 occasions zijn bussen die voor commercieel gebruik ingezet worden. Renault maakt exact hetzelfde model als de Renault Trafic en de NV300 is dan ook in precies dezelfde uitvoeringen beschikbaar. Een Nissan NV300 occasion is een betrouwbaar werkpaard, dat voor menig ondernemer precies zal bieden wat hij of zij nodig heeft. Dergelijke modellen zijn breed verkocht voor allerlei doeleinden, wat het aanbod op de occasionmarkt altijd erg ruim maakt. Een blik in ons aanbod bevestigt deze lezing.

Lees meer over Nissan NV300 onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 13 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Nissan NV300 als bedrijfswagen

De geschiedenis van de automobiel heeft al veel bestelbussen voortgebracht. De Ford Transit, de Volkswagen Transporter en de Citroën Jumper zijn slechts enkele voorbeelden. Een Nissan NV300 occasion past uitstekend in dat rijtje en is het resultaat van een samenwerking met Renault, Opel en Fiat die met respectievelijk de Trafic, de Vivaro en de Talento exact dezelfde modellen op de markt hebben gebracht. Als bedrijfswagen is de Nissan NV300 ideaal: de laadruimte is enorm en de motoren zijn bulletproof, waardoor je er zorgeloos mee op pad kunt gaan.

Weinig uitvoeringen Nissan NV300


Qua uitvoeringen zijn de Nissan NV300 occasions niet heel divers. Hier geen luxere varianten met leren bekleding of allerlei technische snufjes. Wat je wel zult vinden, is een variëteit in de dieselmotoren die de NV300 heeft. Het is altijd een 1.6dCi, maar je kunt ze vinden met 95, 120, 125 en 144 pk. Ook zijn er twee verschillende carrosserievormen op de markt gebracht, waarvan de ene wat hoger en langer is dan de andere. Kopers konden zelf bepalen of ze de NV300 langer en/of hoger wilden hebben, wat betekent dat je de afmetingen in verschillende combinaties zult aantreffen.

Nissan NV300 occasion als taxi


Een andere variant op de Nissan NV300 is de Combi-versie. Dit is de versie waarin de laadruimte plaats heeft gemaakt voor meerdere rijen met stoelen. Dit levert plaats op voor maar liefst negen personen en de Combi is dan ook erg geschikt als taxi of shuttlebus. Vergis je echter niet: dit is geen alternatief voor een stationwagon of een MPV. Het blijft een echte bestelbus en dus is er weinig aandacht besteed aan comfort en luxe. Een Nissan NV300 occasion is niet een model waarin je lekker op vakantie gaat met het hele gezin.

Ruim aanbod tweedehands Nissan NV300


Wie zoekt naar een tweedehands Nissan NV300 zal zien dat er voldoende te krijgen is, zeker als je ook dezelfde modellen van Renault, Opel en Fiat meeneemt in je zoektocht. Echter, zoals dat altijd geldt bij gebruikte bedrijfsauto?s, is het verstandig om de occasion goed te controleren voordat je overgaat tot de aanschaf. Dergelijke bussen hebben in de regel de nodige gebruikerssporen en er wordt niet altijd even zuinig mee omgesprongen. Nu is een tweedehands Nissan NV300 erg betrouwbaar, maar het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn bij het zoeken naar een goede occasion.

Nette prijs Nissan NV300


De prijs voor een Nissan NV300 is in de regel heel netjes. Dit is een bestelbus die zich vooral onderscheidt door zijn degelijkheid en die verder geen bijzondere extra?s heeft. Hij doet waarvoor hij gemaakt is en dat zorgt vaak voor een prijs die wat lager ligt dan bij een bus die bijvoorbeeld wat meer uiterlijk vertoon heeft. Zoek je wat kleiners, dan kun je denken aan een Nissan NV200 en zoek je wat groters, dan is een Nissan NV400 een prima optie.