Honda Logo Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
20 resultaten

Tweedehands Honda Logo

De Honda Logo werd voor het eerst in 1996 gemaakt, maar in Nederland zijn deze eerste modellen nooit op de markt gekomen. Als je via GasPedaal.nl gaat zoeken naar een goede Honda Logo occasion, dan kom je de eerste modellen uit 1999 tegen. In dit jaar verscheen deze auto, uit het B-segment van de Japanse fabrikant, voor het eerst op de Europese markt. In 2001 werd de laatste al gemaakt, dus we hebben er niet heel lang van mogen genieten in nieuwstaat. Tweedehands Honda Logo modellen zijn er wel meer dan genoeg, en je kunt ze natuurlijk makkelijk vinden via GasPedaal.nl.

Uitvoeringen van de Honda Logo

De Honda Logo occasions zijn beschikbaar als 3-deurs hatchback en als 5-deurs hatchback. Deze tweedehands modellen zijn het meest verwant met de tweedehands Honda HR-V. De Honda Logo was eigenlijk een uitstapje van de fabrikant. De directe voorganger van dit model is de tweedehands Honda Jazz en de directe opvolger van het model is ook de Honda Jazz. Na een uitstapje te hebben gemaakt naar een nieuw compact model als de Honda Logo ging de fabrikant dus weer terug naar het model ervoor, maar dan in een tweede generatie. De tweedehands Honda Logo is een klein model en was (en is) erg geliefd onder mensen die niet veel rijden, onder mensen die een tweede auto voor de deur willen hebben en onder de personen die gewoon een goede boodschappenauto nodig hebben.

Concurrerende modellen

De gebruikte Honda Logo werd gemaakt om te concurreren met de andere populaire kleine modellen op de Europese markt. Er werden in die periode ontzettend veel van dit soort kleinere modellen van meerdere merken op de markt gebracht. Dit had natuurlijk ook te maken met het feit dat de grotere en duurdere modellen het slechter deden op de markt in verband met de economische crisis. De directe concurrenten van de tweedehands Honda Logo zijn de volgende gebruikte modellen: Volkswagen Polo, Volkswagen Lupo, Seat Ibiza, Seat Arosa, Suzuki Ignis, Suzuki Swift, Fiat Punto, Citroën Saxo, Daihatsu Sirion, Daewoo Lanos, Peugeot 106, Peugeot 206, Mitsubishi Colt, Opel Corsa, Subaru Justy, Ford Fiesta, Toyota Yaris, Rover 200/25, Nissan Micra, Lancia Ypsilon, Renault Clio en Mazda 121.

Uitvoeringen

De tweedehands Honda Logo is verkrijgbaar als automaat en als handmatige versnellingsbak. Deze occasions bereiken een maximale snelheid van 150 km/u en leveren een prestatievermogen van 65 pk. Ondanks dat de tweedehands Honda Logo een voertuig uit het B-segment is, worden deze occasions als zeer betrouwbaar ervaren.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.