NL aanbod

EU aanbod

Daihatsu Sirion Occasions

136 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Daihatsu Sirion: kleine vierdeurs stadsauto

Daihatsu Sirion modellen werden in 1998 geïntroduceerd en is de opvolger van de Daihatsu Charade. De Sirion is een compacte, kleine stadsauto, wat helemaal past in de specifieke kracht van Daihatsu als autoproducent. Een tweedehands Daihatsu Sirion heeft standaard vier deuren en vormt daarmee een uitzondering onder de kleine auto's. Omdat Daihatsu ook de mogelijkheid bood om de handgeschakelde vijfversnellingskoppeling te vervangen door een automaat, zijn er ook Daihatsu Sirion occasions met een automaat te vinden. In Europa werden de Daihatsu Sirion modellen in 2011 vervangen door de Daihatsu Charade, die in feite een kloon van de tweede generatie Toyota Yaris was. Dit doordat Daihatsu voor het merendeel in handen van Toyota is gekomen.

Eerste generatie Daihatsu Sirion kopen: standaardmodel of sportieve variant

Het standaardmodel van de eerste generatie Daihatsu Sirion was voorzien van een 1.0 liter motor met 55 pk. Er werd echter ook een sportievere variant aangeboden, die in eerste instantie voorzien werd van een 1.3 liter motor die 87 pk leverde. Vanaf 2001 werd deze sportieve variant van Daihatsu Sirion modellen voorzien van een aggregaat met 102 pk. Hierdoor kreeg het model een topsnelheid van 180 km/u, en accelereren van nul tot 100 km/u ging daarmee in 9.6 seconden. In 2002 werd ook het standaardmodel van een tweedehands Daihatsu Sirion onder handen genomen. Deze werd voorzien van een iets krachtigere motor met een vermogen van 58 pk.

Tweede generatie occasions Daihatsu Sirion: verbeterde, dynamische uitstraling

De eerste generatie van de Daihatsu Sirion was in Europa niet erg succesvol. Dit was voornamelijk te wijten aan de styling van de auto: deze was vooral gericht op de Japanse markt. Daarom konden automobilisten vanaf 2005 de tweede generatie van de Daihatsu Sirion kopen. Daarbij werd het uiterlijk van het model stevig onder handen genomen. Zo kreeg de kleine stadsauto een dynamischere uitstraling, gecomplementeerd met de introductie van een versie met vierwielaandrijving en een benzinemotor met 91 pk. Ook kwam er een versie met een benzinemotor van 1.5 liter en 103 pk. De standaarduitvoering van de tweede generatie Daihatsu Sirion occasion is voorzien van een 1.0 liter benzinemotor met 70 pk.

Zoek nu een Daihatsu Sirion tweedehands hier op GasPedaal.nl. Je doorzoekt tegelijkertijd meerdere websites, zodat je het allergrootste aanbod Daihatsu Sirion occasions uit Nederland te zien krijgt. Hier vind je de beste Daihatsu Sirion prijs.