Honda CR-V Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
402 resultaten

Tweedehands Honda CR-V

Wie interesse heeft in een tweedehands Honda CR-V heeft een ruime keuze aan bouwjaren en uitvoeringen, want er zijn occasions van de Honda CR-V uit vier verschillende generaties te vinden via GasPedaal.nl. Het had niet veel gescheeld of deze Honda was nooit op de markt verschenen. Vóór dit model werd namelijk een model uitgebracht dat al erg succesvol was. We hebben het dan over de gebruikte Honda Passport. Het merk was bang dat het niet in staat was om als relatief jong automerk nog een tweede SUV model op de markt te zetten dat succesvol was. Uiteindelijk werd de gok toch genomen en werd de eerste generatie Honda CR-V in 1996 op de markt gezet.

De eerste generatie

De tweedehands Honda CR-V modellen uit de eerste generatie hebben een bouwjaar tussen 1996 en 2001. Deze eerste uitvoering kreeg tussentijds een metamorfose. De oorspronkelijke uitvoering werd gemaakt tot het jaar 1999 en was voorzien van een 2.0 liter motor. Later kreeg dit model de toevoeging LX, waar meerdere jaren later ook de EX van werd gemaakt. In 1999 vonden er enkele veranderingen plaats, al zijn deze niet echt te zien aan het uiterlijk van de Honda CR-V occasions. Het verschil tussen de eerste lichting Honda CR-V occasions uit de eerste generatie en de tweede lichting tweedehands Honda CR-V modellen uit deze generatie zit vooral in de motor. De auto kreeg iets meer vermogen. Wel werden er ook meer kleuren aan het assortiment toegevoegd en zijn er kleine wijzigingen in de bumpers te zien.

De tweede en derde generatie

In 2002 startte de productie van een nieuwe generatie Honda CR-V modellen, de tweede generatie. Deze uitvoering was zwaarder en ook groter dan de eerste modellen. Dit model kreeg diverse prijzen toegekend. Zo werd deze bekroond tot Beste Compacte SUV in zowel 2002 als 2003. Deze tweedehands Honda CR-V modellen vinden de basis in de gebruikte Honda Civic, de zevende generatie. Uit dit succes kwam ook het idee voor een nieuw model. Deze kan je vinden onder de Honda Element occasions. In 2007 volgde de derde generatie, welke werd geproduceerd tot 2011. Kenmerkend aan deze versie is het reservewiel, dat niet meer aan de achterklep bevestigd is.

De nieuwste generatie

Je kan ook zeker op zoek gaan naar een relatief nieuwe Honda CR-V occasion, want vanaf 2011 tot aan heden is de vierde generatie in productie. Ze worden dus nog steeds gemaakt. Kortom, voldoende keuze als je gaat voor een tweedehands Honda CR-V.

Zoek je naar andere 7 persoons auto's?

7 persoons auto kopen

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.