NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Mitsubishi Colt Occasions

294 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Mitsubishi Colt: een kleine middenklasser

De eerste Mitsubishi Colt werd door Mitsubishi vooral verkocht in thuisland Japan. In 1979 kwamen de Mitsubishi Colt modellen beschikbaar voor de Nederlandse markt. De eerste Colt was een aanvulling op de eerder verschenen Mitsubishi 500. Deze kleine middenklasser is beschikbaar als driedeursvariant en met vijf deuren. De CZ3 met drie deuren oogt wat sportiever dan de vijfdeurs uitvoering, verder zijn er geen verschillen. Met een gewicht van 930 kilo is deze auto een lichtgewicht te noemen. De 1,3 liter benzinemotor is fel.

Als compacte middenklasser haal je door een Mitsubishi Colt te kopen een van de kleinere modellen in huis, met een lengte van 3,81 meter, een breedte van 1,70 meter en een hoogte van 1,52 meter. De Mitsubishi Colt modellen vanaf 2005 zijn verrassend ruime gezinsauto's die voldoende plek bieden aan vier volwassenen. Dit komt mede door de verschuifbare achterbank. Ook de achterbak biedt voldoende plek voor je bagage. Wil je grotere spullen vervoeren, dan kun je de achterbank gedeeltelijk of helemaal neerklappen. Ook kun je de zitting omhoog klappen. Dankzij de hogere carrosserie heb je een goed overzicht en een prettige instap. Naast deze gezinsauto zijn er door de jaren heen ook andere modellen verschenen, zoals de Mitsubishi Colt CZC, een cabriolet, de stationwagon Colt Plus en de Colt MIEV, een model met elektromotor. In 2006 kwam Mitsubishi met de Colt CZC coupé cabriolet. Deze Mitsubishi Colt occasion heeft een verwijderbaar hard dak. De voormotor van de Mitsubishi occasions kan met de voorwielen of met vier wielen worden aangedreven. De dieselvariant heeft een 1.5 Di-D dieselmotor. De benzinemotoren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de 1.1 3A91, de 1.5 4G15 turbo en de 1.6 4G18.

Diverse Mitsubishi Colt modellen

Via GasPedaal.nl kun je een Mitsubishi Colt kopen van verschillende bouwjaren en in diverse modellen. Het is best lastig om het overzicht te behouden. Zo gebruikt Chrysler tussen 1970 en 1994 de naam voor de Dodge/Plymouth Colt-modellen voor de Verenigde Staten. In sommige markten is Colt een zelfstandig merk geworden. In 2012 krijgt de tweede generatie de naam Mirage. Zo zijn er drie aan elkaar gerelateerde generaties Colt. Alle modellen van de tweedehands Mitsubishi Colt zijn als automaat verkrijgbaar. De dieselversie van de Mitsubishi Colt occasions worden beperkt aangeboden. De keus uit benzinevarianten is groot. Over de prijs van de Mitsubishi Colt valt dus zeker te onderhandelen. Kijk voor vergelijkingsmateriaal bij andere compacte occasions, zoals de Suzuki Swift en de Renault Clio.

Meer Mitsubishi Colt modellen

Bekijk ook Mitsubishi Colt occasions of meer informatie over de Mitsubishi Colt op AutoTrack en Mitsubishi Colt occasions op AutoWereld.