Suzuki Ignis Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
663 resultaten

Tweedehands Suzuki Ignis

De tweedehands Suzuki Ignis kan via GasPedaal.nl worden gevonden in een 3-deurs uitvoering en in een ruimere 5-deurs uitvoering. Deze mini-MPV van het Japanse merk kan niet meer nieuw worden gekocht. De eerste versie werd gemaakt in 2001 en uiteindelijk werd de Suzuki Ignis pas in 2008 uit de productie gehaald. Dit betekent dat je enkel nog een tweedehands Suzuki Ignis kunt kopen. Natuurlijk kan je via ons platform op zoek gaan naar een model uit het gewenste bouwjaar. De tweedehands Suzuki Ignis is vooral geliefd door de goede ruimte in de auto. Een mini MPV biedt gewoonlijk niet bijzonder veel ruimte, en hierin wijkt de gebruikte Suzuki Ignis echt af. In deze mini-MPV is meer ruimte dan gemiddeld te vinden, voor alle passagiers. Ook de kofferbak is iets groter dan gemiddeld het geval is bij een mini-MPV.

De Suzuki Ignis en de Suzuki New Ignis

Met de modelnamen heeft het Japanse merk nogal wat verwarring gezaaid. We kennen namelijk de tweedehands Suzuki Ignis, maar we kennen ook de gebruikte Suzuki New Ignis. Gaat het nu om twee verschillende modellen of praten we over hetzelfde model? Uiteindelijk gaat het hier om een wisseling van generatie. De tweedehands Suzuki Ignis werd gebouwd van 2001 tot 2003. Op dat moment werd er al besloten om de auto in de metamorfose te doen en een tweede generatie op de markt te zetten. Deze tweede generatie wordt dus de New Ignis genoemd. Het gaat om hetzelfde model in een iets verbeterd jasje.

De motoren van de tweedehands Suzuki Ignis

De tweedehands Suzuki Ignis is te vinden met verschillende motoren. In de eerste generatie werd er uitsluitend een 1,3l benzinemotor gebruikt. Deze levert een vermogen van 83 pk. De tweedehands Suzuki New Ignis, dus de Suzuki Ignis vanaf 2003, werd ook geleverd met een 1.3 dieselmotor en met een 1,5l benzinemotor. Deze variant is ook gemaakt met vierwielaandrijving. De tweedehands Suzuki Ignis Sport is een sportieve 3-deurs uitvoering met een 1,5l benzinemotor. Deze levert een vermogen van 109 pk. Deze speciale uitvoering is ook voorzien van Recaro sportstoelen.

Concurrenten op de markt

De tweedehands Suzuki Ignis krijgt van drie belangrijke modellen sterke concurrentie op de markt. Als je interesse hebt in een concurrerend model, dat goed vergelijkbaar is met de Suzuki Ignis, dan kan je eens een kijkje nemen bij de tweedehands Fiat Panda, bij de Subaru Justy occasions of bij de gebruikte Daihatsu.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.