NL aanbod

EU aanbod

Honda FR V Occasions

27 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Maak kennis met de zeszitter occasion Honda FR-V

Honda bracht in 2004 een unieke auto op de markt: de Honda FR-V. Op slechts twee rijen biedt deze midi-MPV plek aan zes personen. De Fiat Multipla is naast de Honda FR-V occasion de enige auto die deze opstelling heeft. Helaas waren Honda FR-V modellen geen lang leven beschoren. In 2009 werd de productie van deze 4,3 meter lange en 1,8 meter brede occasion Honda FR-V gestopt. Op GasPedaal.nl kun je nog steeds terecht voor talloze Honda FR-V occasions. Bovendien zijn de occasions Honda FR-V tegen een scherpe prijs beschikbaar.

Het grote voordeel van een Honda FR-V kopen in plaats van een reguliere MPV met zeven zitplaatsen is de royale bagageruimte. Als je de drie achterste zitplaatsen neerklapt, vergroot je het kofferbakvolume van deze Honda FR-V occasions van 440 liter naar 1.600 liter. De fabrikant heeft Honda FR-V modellen als echte gezinsauto?s in de markt gezet, en daarbij speelde de keus voor deze indeling een rol. Doordat er slechts twee rijen banken zijn, is het contact tussen ouder en kind makkelijker dan het geval zou zijn met drie rijen stoelen. De derde voorstoel is even wennen. De zijwanden van de koets zijn extra steil, doordat de buitenste stoelen meer naar buiten geplaatst zijn. Hierdoor is de schouderruimte aan de buitenkant beperkter. De middelste stoel kan wel weggeklapt worden, maar dat verandert niks aan de positie van de stoelen aan de linker- en rechterkant. Bij het vergelijken van Honda FR-V prijzen scoort de auto daarom goed op veiligheid. De airbags en de sterke kooiconstructie beschermen de inzittenden naar behoren. Het zicht naar achteren is in de tweedehands Honda FR-V wel beperkt. Bovendien wordt dit door de knik in de achterruit vervormd.

De technische prestaties van de tweedehands Honda FR-V

De eerste versie van de Honda FR-V kopen doe je met een 1.7 liter benzinemotor met een vermogen van 125 pk of met een 2,0 liter benzinemotor met 150 pk. Ook was dit eerste model verkrijgbaar in een dieselvariant. In 2007 werden de benzinemotoren vervangen door een 1,8 liter benzinemotor met een vermogen van 140 pk. De dieselmotor van deze Honda FR-V occasions had vanaf 2007 een cilinderinhoud van 2,2 liter en een prestatievermogen van 140 pk. Automobilisten die enthousiast zijn over een tweedehands Honda FR-V vergelijken deze auto ook wel met de Opel Zafira of de Honda CR-V. Deze laatste auto heeft minder motorinhoud en een hoger brandstofgebruik dan de Honda FR-V occasion.