Honda FR-V Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
41 resultaten

Tweedehands Honda FR-V

De Honda FR-V is een model van het Japanse merk dat voor het eerst bij de dealer te vinden was in 2005. De auto is niet bijzonder lang in productie gebleven, namelijk slechts vier jaar, maar in deze tijd heeft het voertuig zeker wel grote indruk op de markt gemaakt. Dit heeft vooral te maken met het feit dat deze MPV ruimte biedt aan maar liefst zes volwassen personen. Dit is uniek voor een auto die gezien kan worden als compacte MPV en juist daarom zijn de Honda FR-V occasions nog altijd populair.

Een zee aan ruimte in de tweedehands Honda FR-V

De Honda FR-V occasions zijn vooral geliefd om de enorme ruimte die zij te bieden hebben. Niet alleen zijn er in deze MPV zes zitplaatsen gerealiseerd, maar de kofferbak is ook bijzonder ruim. Je mag rekenen op een totale inhoud van maar liefst 1600 liter wanneer de middelste rij zitplaatsen wordt verschoven en de drie achterste zitplaatsen plat worden geklapt. Dit is natuurlijk een enorme ruimte voor een compacte MPV. Wanneer alle zittingen in de auto in gebruik zijn, dan is de laadbak zeker nog niet klein. Deze heeft in dat geval een inhoud van 440 liter. De tweedehands Honda FR-V heeft een breedte van 1.80 meter en een lengte van 4.30 meter. Toch werd deze compacte MPV slechts een zwaar onderschatte concurrent van bijvoorbeeld de tweedehandse Renault Scénic en Opel Zafira.

Motorgebruik in de tweedehands Honda FR-V

De eerste modellen van de Honda FR-V werden voorzien van verschillende motoren. Wanneer je interesse hebt in een tweedehands Honda FR-V uit de eerste jaren, tot 2007, dan heb je de keuze uit een 1,7l benzinemotor en een 2,0l benzinemotor. De kleinste versie levert een vermogen van 125 pk en de grotere versie levert een vermogen van 150 pk. Daarnaast werden er ook enkele dieseluitvoeringen gemaakt van de Honda FR-V.

De modellen ná 2007

In het jaar 2007 werd er onderhoud gevoerd aan het model en er werden kleine wijzigingen doorgevoerd in het ontwerp van de auto. Deze wijzigingen zijn zo subtiel dat ze niet te zien zijn wanneer je het niet weet. Vanaf 2007 werden er ook andere motoren in gebruik genomen. Tweedehands Honda FR-V modellen na dit jaar kunnen een 1,8l motor hebben met een vermogen van 140 pk, maar werd ook de bekende 2,2l dieselmotor die je sinds 2005 kon krijgen in het programma gehouden. Deze levert een vermogen van eveneens 140 pk. Deze diesel weet met deze brede en hoge MPV sterkste uitvoering nog steeds een maximale snelheid van 190 km/u te bereiken.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.