NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Hyundai Ix 35 Occasions

185 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Hyundai ix35, een stoere maar compacte terreinwagen

De Hyundai ix35 kwam in 2010 op de markt en is de opvolger van de Tucson. Je zou daarom kunnen zeggen dat dit de tweede generatie van dit model van Zuid-Koreaanse fabrikant Hyundai is. Buiten Europa heeft de Hyundai ix35 echter de naam Tucson behouden, en dat kan af en toe wel voor enige verwarring zorgen. Helemaal omdat de derde generatie van de Hyundai ix35 in 2015 opnieuw de naam Tucson heeft gekregen. De productie van de Hyundai ix35 is opgestart in Slowakije, maar werd in 2011 verplaatst naar Tsjechië. De ontwerptaal die wordt gebruikt is 'Fluidic Sculpture', dit is een ontwerpfilosofie om emotie en design met elkaar te combineren.

De stoere Hyundai ix35 modellen staan bekend als SUV of terreinwagen. In het kort hebben we het dan over een aantrekkelijke, redelijk compacte en comfortabele auto met een hoge zit. Hyundai ix35 modellen zijn leverbaar met vierwielaandrijving en met voorwielaandrijving.

Het energielabel van Hyundai ix35 occasions is gemiddeld G. Kies je echter voor een occasion Hyundai ix35 1.6, dan kies je daarmee voor een model dat is voorzien van het label E, en dat is weer een stukje zuiniger. Wil je echter wat anders, en is het energielabel voor jou misschien wel de doorslaggevende factor, zoek dan eens naar een tweedehands Hyundai ix35 - FCEV. Dit is een waterstofauto. Dat maakt een Hyundai ix35 kopen een milieubewuste optie.

Waar let je op als je de verschillende Hyundai ix35 modellen met elkaar vergelijkt?

Wil je een gebruikte Hyundai ix35 kopen, dan weet je waarschijnlijk wel wat je ongeveer wilt uitgeven. Selecteren op de Hyundai ix35 prijs is daarom heel belangrijk. Zie je de Hyundai ix35 automaat van je keuze online staan, en vind je de kleur ook nog eens prachtig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. De eerste keuze is meestal de beste.

De meeste Hyundai ix 35 occasions vallen onder de noemer terreinwagens ofwel SUV, maar er zijn er ook een aantal te vinden in een MPV-uitvoering. De afkorting MPV staat voor Multi Purpose Vehicle, dat betekent dat je deze auto voor zeer veel verschillende doelen kunt gebruiken. Een tweedehands Hyundai ix35 in een MPV-uitvoering is dan ook heel geschikt voor de wat grotere gezinnen en kleine bedrijven. Dit model is dan ook populair bij zzp'ers.

Meer Hyundai ix35 modellen

Bekijk ook Hyundai ix35 occasions of meer informatie over de Hyundai ix35 op AutoTrack en Hyundai ix35 occasions op AutoWereld.

Populaire zoekopdrachten