Hyundai Veloster Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
12 resultaten

Tweedehands Hyundai Veloster

In 2011 kwam er een nieuwe sportcoupé op de markt, namelijk de Hyundai Veloster. Deze compacte coupé werd goed afgestemd op de Europese markt. We hadden er dan ook twee jaar op moeten wachten, maar het was het zeker waard. In 2011 kwam niet alleen de Hyundai Veloster terecht bij de autohandelaren, maar ook een tweede coupé, namelijk de Hyundai Genesis. Deze was iets groter dan de Hyundai Veloster, maar daarom ook iets minder sportief. Aan de tweedehands Hyundai Veloster is duidelijk te zien dat de focus hierbij lag op het creëren van een nieuwe sportieve beleving.

Een futuristisch design

De tweedehands Hyundai Veloster is vooral opvallend als we kijken naar het design. De eerste conceptversie van dit model werd getoond in Frankfurt op de IAA van 2007, en toen viel het nogal aparte design ook al op. Er is wel vaker gedacht dat het om een grap ging, maar de Hyundai Veloster verscheen toch echt in dit unieke design op de markt. Er zijn dan ook geen andere occasions in het aanbod van GasPedaal.nl te vinden die eenzelfde design hebben. Het is namelijk een 1+2 deurs. Dit wil zeggen dat de tweedehands Hyundai Veloster een bestuurdersportier heeft, een bijrijdersportier en één klein portier als achterdeur, om de achterbank te bereiken. Deze derde deur is te vinden aan de passagierskant en is wat rond vormgegeven. Dit maakt de tweedehands Hyundai Veloster coupé werkelijk uniek, want je hoeft dus niet via een voorportier achter de voorstoelen langs te klimmen om plaats te kunnen nemen op de achterbank.

Een glazen dak

Wat de tweedehands Hyundai Veloster ook uniek maakt is natuurlijk het dak, dat volledig van glas is gemaakt. Het gaat dan ook niet om een dakraam, die meestal in het midden zit of uitsluitend boven de bestuurder en de passagier, maar om een panorama dak. Het hele dag is van glas en dit glazen dak loopt via de dak kant spoiler direct door in de achterklep, welke ook van glas is gemaakt. De gebruikte Hyundai Veloster is dan ook bijzonder licht overdag en in de avond kan je natuurlijk gemakkelijk naar de sterrenhemel kijken zonder je nek te verrekken door het raam.

De motor

De eerste versie van de Hyundai Veloster is voorzien van een 1,6 liter motor met een prestatievermogen van 140 pk. Daarnaast is er ook de 1,6 liter turbomotor. Deze levert een aanzienlijk groter vermogen, namelijk 211 pk.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.