Hyundai Atos Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
315 resultaten

Tweedehands Hyundai Atos

De Hyundai Atos is een kleine wagen die wordt ingeschaald onder de micro vans. De compacte auto heeft door de jaren heen al enkele metamorfoses ondergaan. De eerste versie viel namelijk niet direct in de smaak als het om het design ging. Deze eerste versie verscheen in 1998 als compacte aanvulling op het assortiment van Hyundai. Er moest dan ook worden geconcurreerd met kleine modellen. Zo zijn bijvoorbeeld de tweedehands Opel Agila en de gebruikte Volkswagen Lupo directe concurrenten van de Hyundai Atos occasions. De eerste versie was weinig modern, met een relatief standaard en voor sommigen wat saai uiterlijk.

De metamorfoses

Onder de tweedehands Hyundai Atos modellen kan je zien wanneer er een metamorfose heeft plaatsgevonden. Iedere wijziging in het uiterlijk heeft het model sportiever gemaakt. Zo is de radiateurgrille op enig moment aangepast en is het model voorzien van sierdoppen in plaats van de standaard exemplaren. Toch blijft het ontwerp wel wat aan de eenvoudige kant, en dit is ook wel logisch. Het doel was immers om een compact voertuig op de markt te brengen tegen een betaalbare prijs, en dan moet de eenvoud toch enigszins behouden blijven. Het design is dan ook rond en voorzien van grote koplampen, zoals we bij meer standaard compacte auto’s zien. Een groot voordeel van de Hyundai Atos is wel dat deze toch ook achterportieren van een bruikbaar formaat heeft.

Relatief ruim

De Hyundai Atos occasions zijn een goede keuze als je via GasPedaal.nl een goede tweedehands compacte auto wilt kopen die toch nog vrij veel ruimte biedt. Deze micro van heeft niet alleen ruime achterportieren om het instappen achterin te vergemakkelijken, maar de laadruimte is ook niet slecht. Deze heeft een standaard inhoud van 263 liter, maar wanneer de achterbank wordt neergeklapt, dan wordt er een totale inhoud van 889 liter gerealiseerd. Dat is toch heel behoorlijk voor zo’n compact model.

Verschillende versies

De tweedehands Hyundai Atos is voorzien van een 1,1 l benzinemotor en kan een prestatievermogen leveren van 63 pk. Je kunt ook kiezen voor een 4 standentransmissie, volautomatisch, in de speciale comfortuitvoering van de tweedehands Hyundai Atos. Wanneer je een Hyundai Atos occasion aanschaft, dan moet je rekening houden met een verbruik van gemiddeld 5,5 liter per honderd kilometer. Dit gaat op voor de reguliere versie. Als je kiest voor een automatische transmissie, dan ligt het verbruik wat hoger. We hebben het dan over een verbruik van gemiddeld 6,1 liter per honderd kilometer.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.