Hyundai Kona Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1256 resultaten

Tweedehands Hyundai Kona

Onder veel leaserijders staat de Hyundai Kona in de top 10 van populaire auto’s. Dat is niet voor niks. De Kona is een semi-terreinwagen met een stoere uitstraling. Voor minimale maandlasten heb je veel binnenruimte. In de elektrische uitvoering laten de Zuid-Koreanen de concurrentie qua actieradius en carrosserievorm ver achter zich. Als je op Gaspedaal.nl zoekt naar een occasion Hyundai Kona vind je een groot aanbod. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat veel leaserijders jaarlijks of tweejaarlijks van auto wisselen. Als autokoper profiteer je daar op Gaspedaal.nl van.

Op de IAA (Internationale Automobilausstellung) in 2017 presenteerde Hyundai de Hyundai Kona. De Kona is een belangrijke troef in handen van het Zuid-Koreaanse concern om de wereld verder te veroveren. De laatste jaren ziet het merk zijn verkoopcijfers sowieso al hard groeien.

Hyundai Kona

De Hyundai Pony was de eerste auto die in Zuid-Korea van de band liep. Dat was bijna tien jaar na de oprichting van de ‘Hyundai Motor Company’ in 1967. In de beginjaren bouwde Hyundai schepen, later werden dat auto’s. Hyundai werkt nauw samen met Mitsubishi. Bij sommige modellen zie je dat duidelijk terug. Zo lijkt de Hyundai Galloper erg sterk op de Mitsubishi Pajero. Eind jaren 90 zoekt Hyundai manieren om zijn positie in Europa versterken. Hiervoor wordt een designstudio in Duitsland geopend. De Santa Fe wordt hier op de tekentafel ontwikkeld. Het wordt een groot succes. De Santa Fe is van hoge kwaliteit, zowel qua afwerking als rijdynamiek. Ook wordt gewerkt aan auto’s op alternatieve brandstof. In 2014-2015 brengt Hyundai als eerste automerk een brandstofcelauto op de markt; de Hyundai NEXO.

Occasion Hyundai Kona: de sterke punten

De Hyundai Kona is de meest gestileerde Hyundai op de markt in het zogenaamde B-SUV segment. Dit soort SUV’s zijn erg populair. De occasion Hyundai Kona is verkrijgbaar met handgeschakelde zesversnellingsbak en voorwielaandrijving en met zeventraps automatische en vierwielaandrijving. Zoals zoveel auto’s is de Zuid-Koreaan voorzien van een infotainmentscherm met CarPlay en Android Auto. De kofferbakruimte tussen de 334 en 361 liter valt in de categorie middelklasse. Bij de Kona in Premium-uitvoering kun je rekenen op betere wielen en een meer volledig afgewerkte buitenkant. De kleur van het exterieur zie je binnenin de auto terug, bijvoorbeeld in de stiksels.

Hyundai Kona goes green

Ook voor de milieubewuste rijders heeft Hyundai goed nieuws. De elektrische occasion Hyundai Kona heeft een actieradius van ruim 280 kilometers. Over het algemeen een actieradius waarmee je prima uit de voeten kunt.

Zoek je een occasion Hyundai Kona? Op Gaspedaal.nl wordt het occasion-aanbod van meerdere sites met elkaar gecombineerd. Een tweedehands Hyundai Kona ga je hier dan ook zeker vinden!

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.