NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Hyundai I 20 Occasions

903 occasions gevonden

In het competitieve segment van compacte hatchbacks (of supermini's) is de Hyundai i20 een vrij populaire keuze. Dit alleen zegt genoeg over de kleine Hyundai, die het onder meer op moet nemen tegen verkoopknallers als de Volkswagen Polo en Ford Fiesta Met zijn degelijke uitrusting, voorbeeldige veiligheid en scherpe prijzen heeft de i20 al veel harten kunnen winnen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 658 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Hyundai i20 maakt het de concurrentie knap lastig

De Hyundai i20 werd in 2008 onthuld als opvolger van de Hyundai Getz en is sindsdien twee keer volledig vernieuwd: de tweede en derde generatie van de i20 debuteerden respectievelijk in 2014 en 2020. De Hyundai i20 is verkrijgbaar met drie (Coupé) of vijf deuren en biedt plaats aan vijf personen. In het gamma van Hyundai valt de i20 tussen de kleinere i10 en de grotere i30.De Hyundai i20 heeft altijd uitgeblonken in eenvoud. De compacte hatchback werd oorspronkelijk standaard geleverd met alleen de belangrijkste voorzieningen om zo de prijs laag te kunnen houden. Mettertijd is de Hyundai i20 echter uitgegroeid tot een auto die qua uitrusting, design en materiaalgebruik niet onderdoet voor de concurrentie. Bovendien profiteren latere exemplaren ook van techniek uit de racerij, dankzij de bezigheden van Hyundai in het Wereldkampioenschap Rally met de i20 WRC.

De Hyundai i20 als occasion: zuinig, scherp geprijsd en betrouwbaar

Ben je in de markt voor een compacte hatchback occasion, dan doe je er goed aan de Hyundai i20 te bekijken. In zijn segment zijn er maar weinig auto's die zoveel bieden voor zo'n scherpe prijs. Bovendien is een Hyundai i20 occasion niet alleen betaalbaar qua aanschafprijs, maar ook in gebruik. Dankzij een diverse reeks zuinige motoren ben je ook niet zoveel kwijt aan brandstof. Daarbij zorgt de goede bouwkwaliteit van de Hyundai i20 bij tweedehands modellen dat deze betrouwbaar blijven. In geval van onderhoud hoef je niet op hoge kosten te rekenen.De Hyundai i20 is alleen geleverd met compacte motoren met een laag verbruik. Het gaat om drie- en viercilinders op benzine en diesel met niet meer dan 130 pk. De T-GDI turbomotoren worden doorgaans ervaren als de krachtbronnen met de meeste pep. Afhankelijk van de motor in de i20 kan het model een handmatige of automatische versnellingsbak hebben. In navolging van sportieve modellen als de Hyundai i30 N heeft de derde generatie i20 ook een potent N-model gekregen. De Hyundai i20 N beschikt over 204 pk en accelereert in minder dan 6,5 seconden naar de 100 km/u. Ook zijn er zuinige mild hybrid modellen op de markt gekomen.Wat kost een tweedehands Hyundai i20?

Een tweedehands Hyundai i20 kan een slimme koop zijn. Voor relatief weinig geld kun je al een zeer degelijke, veilige en goed uitgeruste auto krijgen. De prijs van vroege exemplaren van de Hyundai i20 van de eerste generatie (2008-2014) begint al rond de 1.000 euro. Is je budget 3.000 euro, dan kun je al een heel degelijke Hyundai i20 met flink wat opties en een lagere tellerstand kopen. Rijd je liever in een wat nieuwer model, dan heb je voor een bedrag van 7.000 euro al een goede i20 van de tweede generatie (2014-2020).De derde en nieuwste generatie van de Hyundai i20 (2020-heden) is de duurste als occasion. Dat is niet alleen vanwege zijn jonge leeftijd, maar ook vanwege de verhoogde interesse in de auto. De Hyundai i20 is er qua design en interieur op vooruit gegaan. Het uitrustingsniveau is beter dan ooit en er zijn meer modellen waaruit gekozen kan worden, waaronder een zuinige mild hybrid variant en de krachtige en sportieve i20 N. Laatstgenoemde kost al gauw meer dan 35.000 euro. De prijs van een instapmodel van de derde generatie Hyundai ligt eerder rond de 15.000 euro.Meer Hyundai i20 modellen

Bekijk ook Hyundai i20 occasions of meer informatie over de Hyundai i20 op AutoTrack en Hyundai i20 occasions op AutoWereld.