NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Hyundai I 10 Occasions

1.221 occasions gevonden

De markt voor kleine stadsauto's is tegenwoordig verzadigd met allerlei modellen, maar de Hyundai i10 heeft sinds zijn debuut in 2008 zijn plekje opgeëist in dit segment. Met een fantastische verhouding van prijs en product kunnen maar weinig concurrenten zich meten met deze supermini. De Hyundai i10 biedt veel waar voor het geld en is daarbij ook nog eens goedkoop in gebruik. De kleine motoren zijn zuinig en betrouwbaar, terwijl onderhoudskosten zeer competitief zijn. Dit alles maakt de Hyundai i10 een kaskraker sinds zijn lancering. De i10 is vernieuwd in 2014 en 2020 en heeft altijd vijf deuren.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 480 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Hyundai i10 legt de concurrentie het vuur aan de schenen

De Hyundai i10 heeft in die tijd wel een behoorlijke metamorfose doorgemaakt. De eerste i10 diende als opvolger van de Hyundai Atos en vertoonde qua design nog veel gelijkenissen met dit hoge model. Met de jaren is de Hyundai i10 platgeslagen tot een meer bolvormige hatchback, maar dat is niet het enige. Het design is volledig op de schop gegaan. De i10 verbleekt qua stijl daarom niet langer bij de concurrentie, bestaande uit o.a. de Toyota Aygo, Volkswagen Up! en Peugeot 108. Integendeel, de scherpe lijnen van de Hyundai i10 maken het een aantrekkelijke stadsauto. Ook het interieur, het uitrustingsniveau en het materiaalgebruik zijn verfijnd.

Het is makkelijk kiezen met een Hyundai i10 occasion

Het is relatief makkelijk kiezen als je een Hyundai i10 occasion wilt kopen. Over brandstoffen hoef je niet na te denken, want in Nederland is de i10 alleen geleverd met benzinemotoren. Zelfs daarin is het aanbod niet heel divers, want alleen de eerste generatie is geleverd met meerdere opties. Bij een tweedehands Hyundai i10 van voor 2013 heb je de keuze uit 1.0, 1.1 en 1.2 liter benzinemotoren. Deze zijn allemaal erg zuinig, maar ben je van plan ook lange afstanden af te leggen (bijv. woon-werkverkeer) dan kun je het beste gaan voor de 1.2 liter viercilinder ? die heeft het meeste pit van het stel.

Vanaf 2013 heeft Hyundai het motorengamma aanzienlijk versimpeld door enkel nog 1.0 liter benzine krachtbronnen aan te bieden. Let wel dat de derde generatie Hyundai i10 ook met een krachtigere motor is geleverd met dezelfde inhoud, onder de naam 1.0 T-GDI. Deze 100 pk sterke benzinemotor ligt in de Hyundai i10 N Line. De i10 wordt standaard geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak, maar optioneel is een automaat ook verkrijgbaar. Weinig tweedehands modellen van de Hyundai i10 hebben deze optie.

Dit ben je kwijt als je een tweedehands Hyundai i10 wil kopen

De Hyundai i10 is in Nederland in grote getallen verkocht en dus zijn er ook tweedehands veel exemplaren te vinden. Dit heeft als gevolg dat de eerste generatie i10 al voor een habbekrats gekocht kan worden. Voor een prijs van ongeveer 2.000 euro kun je al een prima tweedehands Hyundai i10 kopen. Ook de tweede generatie Hyundai i10 is als occasion voor een nette prijs te vinden. Rond de 6.000 euro is er al een divers aanbod: je kunt dan een i10 kiezen in praktisch iedere kleur en uitvoering.

De prijs van een Hyundai i10 occasion van de derde generatie ligt wat hoger ? dicht bij de nieuwprijs zelfs. Dat is niet onlogisch, aangezien het een kakelvers model betreft. Bedragen beginnen zo rond de 12.000 euro en kunnen afhankelijk van de uitvoering oplopen tot boven de 20.000 euro. Maar dan heb je ook wel alles erop en eraan, en waarschijnlijk ook meer vermogen. Het is de 100 pk sterke N Line-uitvoering die aan de prijs is. Overigens profiteer bij exemplaren jonger dan 5 jaar nog van een handige merkgarantie van Hyundai.

Meer Hyundai i10 modellen

Bekijk ook Hyundai i10 occasions of meer informatie over de Hyundai i10 op AutoTrack en Hyundai i10 occasions op AutoWereld.

Populaire zoekopdrachten