Hyundai Getz Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
374 resultaten

Tweedehands Hyundai Getz

Hyundai heeft op de internationale markt een klapper gemaakt met de Hyundai Getz. Sinds het verschijnen van de Hyundai Getz is er geen nieuw model meer verschenen dat zo populair werd als deze compacte uitvoering. Getz komt van ‘Get That’. Deze trendy naam werd heel bewust gekozen, want de Hyundai Getz werd vooral gemaakt om de jongere bestuurders aan te spreken. Als je een tweedehands Hyundai Getz wilt kopen via GasPedaal.nl, dan kan je gaan zoeken in bouwjaren vanaf 2002. In dit jaar werd het eerste model op de markt gezet. Hyundai deed nog een schepje bovenop de populariteit in 2006, tijdens het WK voetbal. Er werd een special edition uitgebracht. Deze staat bekend als de Team 06 uitvoering, ofwel de tweedehands Hyundai Getz Cross. Deze heeft het design van een compacte SUV.

Motoren van de tweedehands Hyundai Getz

Een Hyundai Getz occasion is verkrijgbaar met verschillende benzinemotoren en sinds het jaar 2003 is er ook een diesel variant. De 4-cilinder motor biedt bij 1,1 liter een vermogen van 67 pk, bij de 1,4 liter variant een vermogen van 97 pk en 106 pk bij de 1,6 liter uitvoering. Hoe kleiner de motor, hoe lager het verbruik. Als je een tweedehands Hyundai Getz koopt met een 1,6 liter motor, dan moet je rekenen op een verbruik van zeven liter op 100 km en de 1,1 liter versie verbruikt gemiddeld 5,5 liter per 100 km.

Goed uitgerust

Wie gaat voor een tweedehands Hyundai Getz, die geniet van een zeer goed uitgeruste wagen. De achterbank kan worden neergeklapt in een 60:40 verhouding. Wanneer de achterbank gewoon omhoog staat, dan bestaat er een laadruimte met een inhoud van 245 liter. Deze laadruimte wordt naar 977 liter vergroot door de achterbank neer te klappen. De bestuurdersstoel is volledig in hoogte verstelbaar. De Hyundai Getz occasions zijn ook vaker van optionele zaken voorzien, zoals Cruise Control, airco en een pollenfilter. Een heel groot voordeel is wel de mogelijkheid tot het plaatsen van dakdragers en dakboxen, waardoor fietsen, ski’s, surfplanken en snowboards heel gemakkelijk kunnen worden meegenomen.

Veiligheid van de Hyundai Getz

Natuurlijk wil je kunnen rekenen op een goede, veilige auto wanneer je een tweedehands auto koopt. De Hyundai Getz occasions zijn voorzien van ABS en EBD en hebben airbags aan de zijden. Uiteraard is de bestuurderskant voorzien van een airbag, evenals aan de passagierskant. Tot slot is de tweedehands Hyundai Getz voorzien van een beschermingssysteem in de flanken van het model.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.