Hyundai Matrix Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
219 resultaten

Tweedehands Hyundai Matrix

Hyundai heeft al meerdere modellen op de Europese markt gebracht die bijzonder succesvol waren. Zo doet de tweedehands Hyundai Atos, met de compacte vormgeving, het erg goed en ook de bijzonder ruime Hyundai Trajet occasions zijn geliefd. Deze laatste zijn vooral erg in trek onder de grotere gezinnen, omdat er ruimte is voor maar liefst zeven personen. De Hyundai Matrix werd geïntroduceerd als model dat de brug slaat tussen deze twee uitersten van het merk. De tweedehands Hyundai Matrix is beschikbaar vanaf bouwjaar 2001. In 2002 werd er al een zogenaamde special edition verkocht, namelijk in de kleur Milky Silver en voorzien van een schuif/vouwdak. Deze Hyundai heeft voor de nodige inspiratie voor diverse andere modellen gezorgd.

Drie varianten van de Hyundai Matrix

De tweedehands Hyundai Matrix is beschikbaar in drie varianten onder de occasions van GasPedaal.nl. We hebben het dan over drie verschillende motorvarianten. Er is een commonrail dieselmotor (injectie) met een vermogen van 110 pk. Deze is het meest verbruiksvriendelijk, zeker als je lange afstanden rijdt. Daarnaast zijn er ook twee benzine uitvoeringen, namelijk de 1,6 liter met een vermogen van 103 pk en de 1,8 liter met een prestatievermogen van 122 pk. Je kunt ook kiezen uit een automaat of een handgeschakelde versnellingsbak.

Goed uitgerust

Een groot voordeel van de tweedehands Hyundai Matrix is wel dat deze standaard al heel goed uitgerust is. Zo zijn de ramen elektrisch te bedienen, is de bestuurdersstoel in hoogte te verstellen en heeft deze een rug ondersteuning die ook variabel is. De verwarmbare buitenspiegels kunnen ook elektrisch worden versteld en er is een pollenfilter aanwezig. Als je gaat voor een Hyundai Matrix occasion met een 1,8 l motor, dan heb je nog extra standaard uitrustig, zoals een boordcomputer, airco en op afstand bedienbare centrale deurvergrendeling. Uiteraard is de veiligheid in de tweedehands Hyundai Matrix ook optimaal, met airbags voor bestuurder, passagier en aan de zijden, bots bescherming aan de flanken, ABS en autogordels die goed in hoogte te verstellen zijn.

Voor mindervaliden

Bij het ontwerp van de Hyundai Matrix is ook gedacht een de mogelijkheden voor mindervaliden en invaliden. De orthopedische stoelen kunnen optioneel worden vervangen door zwenkstoelen en een centraal besturingssysteem. Er is ruimte gerealiseerd om een rolstoel mee te nemen en de Hyundai Matrix kan zo worden omgebouwd dat een rolstoel dienst kan doen als passagiersstoel. De tweedehands Hyundai Matrix is daarom ook zeer goed geschikt voor mensen die graag een rolstoel of rollator mee willen kunnen vervoeren.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.