Hyundai i30 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1060 resultaten

Tweedehands Hyundai i30

De Hyundai i30 werd in 2007 geïntroduceerd als opvolger van de Hyundai Elantra. Het model was er als vijfdeurs hatchback en (vanaf 2008) als stationwagen met de naam CW. In 2012 kwam Hyundai met een compleet vernieuwd model van de middenklasser op de markt, dat leverbaar was als drie- en vijfdeurs hatchback en als Wagon (een stationwagen dus).

In 2015 verscheen de huidige, gefacelifte variant van het model, dat leverbaar is als vijfdeurs hatchback en als Wagon. De eerste generatie i30 was er met drie benzinemotoren en drie diesels: een 1,4-liter met 108 pk, een 1.6 met 122 pk en een 2,0-liter met 143 pk. De drie diesels waren de 1.6 met 90 of 115 pk en een 2,0-liter met 140 pk. De generatie daarna had alleen een 1.6 diesel met turbo of een 1.6 benzinemotor en dat geldt ook voor de huidige generatie i30.

De Hyundai i30 is in al zijn verschijningsvormen een ruime, comfortabele en vooral betrouwbare auto. Bovendien is hij, ook in zijn huidige generatie, voorzien van een rijke standaarduitrusting en is hij in veel varianten leverbaar (geweest) met een automatische transmissie. Op uitrustingsgebied kent de i30 een nogal onoverzichtelijke modelgeschiedenis, met allerlei uitvoeringen en tijdelijke actiemodellen. Met de komst van de huidige generatie is het aanbod aan uitvoeringen behoorlijk op de schop genomen, waardoor het aantal modelvarianten een stuk overzichtelijker werd.

De Hyundai i30 als occasion

De Hyundai i30 is altijd een prima alternatief geweest voor mensen die een ruime, comfortabele en scherp geprijsde alleskunner zochten. Het occasionaanbod heeft ietwat te lijden gehad onder het feit dat zeker de latere generaties van de i30 een beperkt leveringsprogramma kenden. Bovendien is de i30 nooit enorm populair geweest als zakelijk gereden auto, waardoor het aanbod vooral bij particulieren vandaan komt. Daardoor zijn het vooral Hyundai-dealers die een mooi startpunt kunnen zijn voor de zoektocht naar een gebruikte i30 – zij bieden vaak mooie, jonge exemplaren aan met een aantrekkelijke garantieregeling. Maar ook op GasPedaal.nl is een ruim en aantrekkelijk aanbod te vinden van allerlei varianten van de Hyundai i30. Check ook even de concurrentie, die onder meer bestaat uit de Mazda 3, Toyota Auris, Kia (waarmee de i30 veel techniek deelt), Ford Focus en Opel Astra.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.