NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Hyundai I 30 Occasions

711 occasions gevonden

De Hyundai i30 werd in 2007 voor het eerst in productie genomen. Dit model heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, waaronder die voor beste gezinsauto. De Hyundai i30 occasions zijn verkrijgbaar als fastback, hatchback en stationwagon, allemaal met 5 deuren. Vergelijkbare modellen zijn de Ford Focus en de Opel Astra. De basisvariant beschikt over een 2.0 liter I4 benzinemotor waarbij het topmodel een 1.6 liter I4 turbomotor heeft. Naast de vijfdeursmodellen is een tweedehands Hyundai i30 ook als driedeursvariant verkrijgbaar, met een wat sportiever uiterlijk.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1.872 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Hyundai i30 occasions: van verleden tot heden

De Hyundai i30 Wagon is een stijlvolle, ruime stationwagon

Een tweedehands Hyundai i30 is verkrijgbaar in verschillende carrosseriekleuren. In de bagagebak is plek voor 1.395 liter bagage. Dit maakt hem tot een ideale gezinsauto met voldoende plek voor alle koffers tijdens vakanties. Zorg voor frisse lucht tijdens je reis en open het glazen schuif-/kanteldak. Er zijn diverse modellen Hyundai i30 occasions met een benzinemotor. Zoek je een Hyundai i30 occasion diesel? Ook deze Hyundai i30 modellen zijn via GasPedaal.nl te vinden. Met een lengte van 4,475 meter, een breedte van 1,775 meter en een hoogte van 1,52 meter behoren de Hyundai i30 occasions niet tot de grootste modellen stationwagons. Houd er bij een Hyundai i30 kopen rekening mee dat de stoelen niet heel ver naar achteren kunnen. Als je wat langer bent, loop je de kans dat je met je knieën tegen het dashboard aankomt. De stoelen geven beperkt ondersteuning.

Een Hyundai i30 kopen met aandacht voor het milieu

Net als alle autofabrikanten kan ook het Zuid-Koreaanse Hyundai bij de vervaardiging van auto's niet meer om het milieu heen. Een Hyundai i30 occasion heeft een lager verbruik en minder uitstoot, onder meer dankzij een efficiënte aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie. Deze technologie wordt gebruikt in zowel de 1.0 T-GDi motor als in de 1.5 T-GDi motor. De motor wordt hiermee tijdens het accelereren ondersteund met extra trekkracht. Dit heeft vooral voordeel in de stad, als je telkens opnieuw moet optrekken. De motor slaat dankzij de 48-volt accu sneller en soepeler aan. Handgeschakelde Hyundai i30 modellen zijn uitgerust met zes versnellingen, wat zorgt voor extra brandstofbesparing. Rijd je liever in een automaat, kies dan voor een model met een zeventraps DCT-automaat. Ook de juiste bandenspanning draagt bij aan een beter milieu. Vraag met de Bluelink-app een voertuigdiagnose aan en je krijgt onder meer informatie over de bandenspanning.

Meer Hyundai i30 modellen

Bekijk ook Hyundai i30 occasions of meer informatie over de Hyundai i30 op AutoTrack en Hyundai i30 occasions op AutoWereld.