Hyundai Genesis occasions

2 resultaten
 • car
  € 19.950
  Hyundai Genesis - 3.8 V6 303 PK Uniek in Nederland (Leder, Panorama dak, Cruis
  Bouwjaar: 2011, Km.stand: 116.898 km
  Benzine, 3778cc, 223kW, Automaat, Coupé, Zwart, 2-deurs
  Oss (NB)
  Bron: AutoTrack, AutoWereld.nl, ROS finance, De Autofinancier, NationaleAutolease
 • € 20.945
  Hyundai Genesis - 3.8 V6 303 PK
  Bouwjaar: 2011, Km.stand: 116.898 km
  Benzine, 3778cc, 223kW, Automaat, Coupé, Zwart, 2-deurs
  Oss (NB)
  Bron: viaBOVAG.nl
Kijk ook eens naar 4 importauto's:
 • € 37.574
  Hyundai Genesis - 3.8 V6 4WD Automatik Bluetooth Navi Klima
  Bouwjaar: 2019, Km.stand: 43.313 km
  Benzine, 231kW, Automaat, Sedan, Zwart, 5-deurs
  Duitsland (DE)
  Bron: Das Import

 • Tweedehands Hyundai Genesis

  De Hyundai Genesis occasions zijn allemaal nog relatief nieuw. De Hyundai Genesis, beschikbaar in zowel een sedan als een coupé, is beschikbaar sinds het jaar 2008. Hyundai had hiervoor al op de Nederlandse markt bekendheid verworven met andere aansprekende modellen. Deze kun je via Gaspedaal.nl bekijken onder de occasions van de Hyundai Getz en de diverse Hyundai SUV occasions. Toch is de vraag naar relatief compacte middenklassers nog altijd het grootste in heel Europa en Hyundai heeft hier ook veel aandacht aan besteed. Als je voorkeur hiernaar uitgaat, dan kan je bijvoorbeeld ook eens kijken bij de tweedehands Hyundai Lantra of de gebruikte Hyundai Pony. De occasion die gezien wordt als directe voorganger van de Hyundai Genesis op de meeste Europese markten is de tweedehands Hyundai Grandeur.

  Vanaf 2010

  De eerste Hyundai Genesis werd al in 2008 gemaakt, maar deze bleef in eerste instantie nog een beetje in de thuismarkt van het merk hangen. Twee jaar later, in 2010, mochten we de eerste Hyundai Genesis verwelkomen in Europa. Zowel de coupé als de sedan is in de hogere klasse te plaatsen als sportief model. Het model is voorzien van diverse belangrijke extra’s, waaronder enkele veiligheidssystemen en een verkrijgbare luchtvering.

  De uitstraling van de Hyundai Genesis

  De tweedehands Hyundai Genesis is modern om te zien en zal ook zeker niet opvallen als auto die al uit de tijd is. Er is hard gewerkt aan een trendy model en dit is zeker te zien in het design van de gebruikte Hyundai Genesis. De coupé is sportief en is in heel veel gevallen ook nog eens door een eerdere eigenaar, of eerdere eigenaren, getuned. Hierdoor is er natuurlijk ook nog extra variatie te vinden in het aanbod tweedehands Hyundai Genesis modellen. De Hyundai Genesis sedan is vooral lekker ruim en heeft een strakke en moderne look.

  De motor

  De sportieve Hyundai Genesis occasions zijn voorzien van een benzinemotor. Hier zijn meerdere varianten in, namelijk met cilinderinhouden tussen de 2,0 liter en de 4,6 liter. Wanneer we kijken naar de basismotor, dan zien we een prestatievermogen van 214 pk. Als je een tweedehands Hyundai Genesis koopt met een 3,8 liter motor, dan mag je uitgaan van een prestatievermogen van iets meer dan 300 pk. De coupé kan de snelheid van honderd kilometer per uur vanuit stilstand bereiken in een tijd van 6,3 seconden dankzij een vermogen van 303 pk / 223 kW.
  Gaspedaal.nl / Hyundai / Genesis