Hyundai Coupé Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
21 resultaten

Tweedehands Hyundai Coupé

De Hyundai Coupé behoort tot de langst lopende modellen van deze autofabrikant. Als je een tweedehands Hyundai Coupé wilt kopen via GasPedaal.nl, dan kan je zoeken naar een model uit begin jaren negentig en evengoed naar een model uit 2015. Het is namelijk zo dat deze topper uit de collectie van Hyundai nog altijd in productie is. Er zijn al meerdere generaties van verschenen. Aan het begin van het millennium, in 2002, werd een start gemaakt met de productie van de derde generatie en zoals het er nu naar uitziet komen er nog veel nieuwe generaties aan in de toekomst. De Hyundai Coupé mag zich dan ook rekenen tot de meest populaire modellen van het merk.

Absoluut geen saai merk

Hyundai heeft een verleden vol verschillende modellen en een veel gehoord commentaar van de jongere generatie bestuurders was wel dat de auto’s van het merk gewoon een beetje aan de saaie kant waren. Hyundai kwam op de markt met bijvoorbeeld de degelijke Hyundai Accent en de Hyundai Excel, de typische compacte uitvoeringen uit het assortiment. Daarnaast werd er ook aandacht gevestigd op het maken van SUV’s, waar onder meer de tweedehands Hyundai Tucson en de gebruikte Hyundai Santa Fe duidelijke voorbeelden van zijn. Toch, wanneer er gekeken wordt naar de sportieve wagens in het verleden van het merk, dan kom je niet heel veel tegen. Het merk besloot om de Hyundai Coupé te ontwerpen om zo ook het jongere publiek aan te kunnen spreken.

Eindeloos veel verschillende uitvoeringen

Door de jaren heen zijn er natuurlijk veel verschillende uitvoeringen verschenen van de Hyundai Coupé. Niet alleen hebben we al een hele rits generaties achter ons liggen, maar er zijn binnen dezelfde generaties ook regelmatig kleinere wijzigingen in het model doorgevoerd. Bij het kopen van een tweedehands Hyundai Coupé heb je dan ook eindeloos veel keuzes te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 2,0l motor met vier cilinders en een vermogen van 143 pk, maar er zijn ook tweedehands Hyundai Coupé uitvoeringen met een 2,7l motor met zes cilinders en een vermogen van 167 pk. Er zijn automaten te verkrijgen, maar onder de Hyundai Coupé occasions vind je ook handgeschakelde 5- en 6-versnellingsbakken. Het verbruik ligt gemiddeld op 9,15 liter.

Sportief en comfortabel

In de tweedehands Hyundai Coupé vind je een combinatie tussen comfort en sportiviteit. De voertuigen uit de verschillende generaties zijn allemaal standaard rijk uitgerust en kennen stuk voor stuk een sportieve uitstraling. Het interieur verschilt wel sterk per uitvoering / generatie.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.