Hyundai Accent Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
69 resultaten

Tweedehands Hyundai Accent

De Hyundai Accent is een populair model in de middenklasse van dit merk en is dan ook ontzettend veel verkocht. Dit betekent natuurlijk dat er ook veel occasions van dit model te vinden zijn, zeker als je zoekt via GasPedaal.nl. De tweedehands Kia Carens staat op een identiek onderstel als de Hyundai Accent, al zou je dit op het oog zo snel niet zeggen. De twee modellen zijn totaal verschillend van elkaar in design. De Hyundai Accent werd voor het eerst in Nederland gezien in 1995, maar kreeg hier niet de naam Accent. Dit had te maken met het feit dat Peugeot ook al enkele modellen had voorzien van deze naam.

Van Accent naar Excel

De Hyundai Accent verscheen op onze markt dan ook met de naam . De tweedehands Hyundai Excel is er echter al van eerdere jaren, want de originele Hyundai Excel werd gemaakt tussen 1989 en 1994. Het is dus eigenlijk de voorganger van de Accent, die gewoon in bepaalde landen ook Excel werd genoemd. Nogal verwarrend voor velen. Daarom is het goed om naar de bouwjaren te kijken wanneer je interesse hebt in een tweedehands Hyundai Accent. Deze modellen werden namelijk pas vanaf 1995 in Nederland verkocht.

Varianten

Als je een tweedehands Hyundai Accent wilt kopen, dan heb je de keuze uit een sedan en een hatchback. De eerste lading modellen werd geleverd tussen de jaren 1995 en 2000. Deze modellen worden ook wel aangeduid met X3. Vanaf 2000 werd de tweede lading gemaakt, tot aan 2006, en deze heeft de toevoeging LC. Vanaf 2006 wordt de MC gemaakt. Dit laatste model is het meest populair, ook zeker als Hyundai Accent occasion. Deze is dan ook zeer uitgebreid, met onder meer elektrische ramen, airconditioning, twee airbags en centrale deurvergrendeling. Daarnaast kunnen alle h/oofdsteunen in hoogte worden versteld. Iedere zitplaats in de auto is voorzien van een hoofdsteun. De antenne is ook volledig elektrisch uitgevoerd.

Een eigen motor

De Hyundai Accent is een verkleinde versie van de tweedehands Hyundai Elantra. Het model was één van de eerste auto’s van het merk die werden gepresenteerd met een motor die door het Zuid-Koreaanse merk zelf werd ontwikkeld. De tweedehands Hyundai Accent is te verkrijgen met diverse motoren, namelijk een 1,5 liter dieselmotor en een 1,3 liter benzinemotor. Als je een tweedehands Hyundai Accent koopt met een benzinemotor, dan moet je rekenen op een verbruik van 6 liter per honderd kilometer. Voor de dieselmotor ligt het verbruik op vijf liter.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.