NL aanbod

EU aanbod

Opel Monza Occasions

4 occasions gevonden

Opel Monza - 2.8H 2jaar

€ 6.950

Opel Monza - 2.8H 2jaar

1979, 94.223km

Soesterberg (UT)

Vergelijk

Opel Monza - 2.8H

€ 9.950

Opel Monza - 2.8H

1979, 46.583km

Hierden (GE)

Vergelijk

Opel Monza - 3.0 E SC

€ 2.250

Opel Monza - 3.0 E SC

1979, 84.977km

Lierop (NB)

Vergelijk

Opel Monza - 2.5E ( van 1e eigenaar )

€ 12.500

Opel Monza - 2.5E ( van 1e eigenaar )

1984, 116.789km

De Lier (ZH)

Vergelijk

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Opel Monza

De Opel Monza werd voor het eerst gezien in Frankfurt, waar het model werd gepresenteerd op de IAA. Dit gebeurde in 1977 en uiteindelijk ging de verkoop van de Opel Monza van start in 1978. Er werden twee generaties van gemaakt, namelijk de Opel Monza A en de Opel Monza B. Uiteindelijk liep de productie door tot 1986, waarna de productie werd gestaakt. De tweedehands Opel Monza is de directe opvolger van de gebruikte Opel Commodore Coupé. Het model werd ontworpen op basis van de eerder verschenen Opel Senator, waarvan natuurlijk ook occasions te vinden zijn via GasPedaal.nl. Van de Opel Monza A werden er bijna twee keer zoveel gemaakt als van de tweede generatie. In totaal zijn er 15.000 Opel Monza B modellen gemaakt. Van de Opel Monza A werden er 28.000 vervaardigd.

Een goede occasion

Er zijn zeker nog Opel Monza occasions te vinden. Deze variëren enorm in prijzen, en dit heeft vooral te maken met het aantal kilometers ermee gereden is. Zo zijn er Opel Monza occasions die te koop zijn tegen een bedrag van nog geen duizend euro. In dit geval gaat het vaak om auto’s die al behoorlijk wat kilometers achter zich hebben gelaten. Dan zijn er ook Opel Monza occasions die tegen bijzonder hoge prijzen worden aangeboden. Hierbij moet je toch denken aan prijzen boven de 40.000 euro. In dit geval gaat het om praktisch nieuwe Opel Monza modellen, die eigenlijk altijd in een garage of opslag hebben gestaan.

Meerdere varianten

De Opel Monza is er in diverse varianten. Zo zijn er handgeschakelde modellen, maar er zijn ook diverse automaten beschikbaar onder de Opel Monza occasions. Ook zijn er uitvoeringen met een benzinemotor en er zijn versies met een dieselmotor. Kortom, als je voorkeur uitgaat naar een tweedehands Opel Monza, dan heb je voldoende te kiezen.

Een nieuwe Opel Monza?

In de zomer van 2013 werd er op de IAA wederom een Opel Monza gepresenteerd. Deze nieuwe uitvoering heeft heel wat harten sneller laten kloppen. Omhoog openende portieren, unieke vormen, een uiterst sportief design. De coupé heeft echt iets losgemaakt. Helaas is het zo dat Opel nog altijd geen productieversie van de conceptversie van de nieuwe Opel Monza heeft gepresenteerd, en de vraag is dan ook of dit wel gaat gebeuren. Het duurt al erg lang voordat er eindelijk iets nieuws over verschijnt. Als de Opel Monza er zal komen, dan zal dit waarschijnlijk in eerste instantie een 2+2 coupé zijn.

Gaspedaal.nl

 / 

Opel

 / 

Monza